خبرگزاری جمهوری اسلامی بر اساس رویکرد نظام رسانه ای کشور، مسوولیتی بیش از سایر رسانه ها بر عهده دارد

تبریز - ایرنا - معاون فرهنگی و رسانه‌ای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقش مهم ایرنا در عرصه اطلاع رسانی کشور گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بر اساس رویکرد نظام رسانه‌ای کشور، مسؤولیتی بر عهده دارد که شاید هیچ رسانه‌ای تا این اندازه چنین مسؤولیتی نداشته باشد.

حسن گلی، روز یکشنبه با حضور در ایرنا مرکز تبریز اظهار کرد: ایرنا با زبان‌های زنده دنیا با تمام کشورها ارتباط داشته و این خبرگزاری و سایر رسانه‌ها هم در کار سلبی با رسالت خود روایت‌های ناصحیح و غیرواقع ابرقدرت‌های رسانه‌ای دنیا علیه کشورهای اسلامی، مردم ایران و جبهه مقاومت را با غیرواقع نشان دادن این روایت‌ها به افکار عمومی خنثی می‌کنند.

گلی، افزود: ایرنا و دیگر رسانه‌های کشورمان در حوزه ایجابی نیز آرمان‌ها و واقعیت‌های جمهوری اسلامی را در داخل و خارج کشور به مردم تبیین و افکار عمومی دنیا را منطبق با واقعیت‌ها و منافع جهان اسلام هدایت می‌کنند.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تبریز از لحاظ مذهبی به عنوان اولین پایتخت تشیع و از نظر جغرافیایی به عنوان محل اتصال آسیا و اروپا و شمال و جنوب باید در حد و قواره خود نقش ایفا کند، گفت: در این راستا ایرنا مرکز تبریز به عنوان مرکز ثقل رسانه‌ای شمالغرب کشور می‌تواند با انتقال بخش‌های خارجی برخی زبان‌ها مانند ترکی استانبولی و آذری لاتین از مرکز به این استان، مجرای ارتباط با کشورهای همسایه مانند ترکیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و نخجوان باشد.

وی یادآوری کرد: در صورت انتقال این بخش به ایرنای مرکز استان، این مرکز به علت داشتن پتانسیل لازم و توانمندی می‌تواند مرکز ثقل رسانه‌ای شمالغرب کشور و منطقه قفقاز عمل کند.

رسانه‌های ایران برای خنثی کردن روایت‌های غیرواقعی جریان غالب رسانه‌ای وابسته در جهان می‌کوشند

معاون فرهنگی و رسانه‌ای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: رسانه‌های کشور در روشنگری و تبیین روایت‌ها در اوج رقابت نابرابر و ناسالم با رسانه‌های وابسته به قدرت‌های بزرگ دنیا قرار دارند.

گلی با بیان اینکه در زمان کنونی نوع مهم جنگ در عرصه جهانی، جنگ روایت هاست، افزود: در این عرصه قدرت انسانی و قدرت سخت کشورها تأثیرگذار و قدرت برتر نبوده، بلکه طرفی که قدرت روایتگری آن سریع، دقیق و جذاب باشد، در میان مدت و بلند مدت ورق را به نفع خود برمی گرداند و برنده منازعه نرم می‌شود.

وی اظهار داشت: در بحث روایت، رسانه‌ها به عنوان متولیان قدرت نرم کشورها محسوب می‌شوند و در زمان کنونی رقابت ناسالمی بین این متولیان وجود دارد و بخش اعظمی از روایتگری رسانه‌ای جهان در دست اقلیت یهودی طرفدار صهیونیسم است.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: در این عرصه، رسانه‌های کشورهایی که می‌خواهند بدون وابستگی به قدرت‌های رسانه‌ای دنیا و آزادانه خبر تولید و با آنها رقابت کنند، کار سختی پیش روی خود دارند.

گلی، ادامه داد: رسانه‌های جمهوری اسلامی در اوج این رقابت نابرابر به واسطه ایمان و انگیزه معنوی خود در عرصه‌های مختلف موفق بوده و با روشنگری، روایتگری و شفاف سازی خود در سطح داخلی و خارجی با آنها رقابت می‌کنند.