روسا و پیشکسوتان مراکز ایرنا خراسان شمالی، رضوی و جنوبی از سفر استانی مدیرعامل می‌گویند

«حسین جابری‌انصاری» مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در دومین دور از سفرهای استانی به مراکز و دفاتر تابعه ایرنا، به خراسان جنوبی، رضوی و شمالی رفت و از نزدیک با همکاران به دیدار و گفت و گو نشست.

ضرورت دیدار با مدیرعامل یکی از مطالبات خبرنگاران و همکاران نمایندگی‌های ایرنا بود که در نشست مساله شناسی از سوی مدیران و روسای مراکز مطرح شد. این مهم نیز به عنوان یکی از برنامه های «جابری انصاری» عملیاتی شد و به این ترتیب نخستین سفر مدیرعامل به استان‌های کشور برای دیدار از مراکز، ۲۹ آبان امسال (۱۴۰۳) با سفر به نمایندگی ایرنا در آذربایجان شرق، غربی و اردبیل کلید خورد.

حاصل جمع بندی نظرات مدیران مراکز و پیشکسوتان ایرنا آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل  در مورد این سفر در تارنمای ایرنا منتشر شد.

آنچه در ذیل می آید حاصل جمع بندی نظرات مدیران مراکز و پیشکسوتان ایرنا از سفر مدیرعامل به استان های خراسان جنوبی، شمالی و رضوی است:

روسا و پیشکسوتان مراکز ایرنا خراسان شمالی، رضوی و جنوبی از سفر استانی مدیرعامل می‌گویند

سفر به استان خراسان شمالی 

حضور مدیران ایرنا در دفاتر استانی منجر به بهبود عملکرد همکاران می شود

«روح الله صائب» رئیس مرکز خراسان شمالی حضور مدیران سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی بویژه مدیرعامل را در ایجاد انگیزه در همکاران موثر دانست و گفت: سفر مدیرعامل در دل همکاران نور امید امید ایجاد کرد. همکاران همواره دغدغه فکری و ذهنی داشتند که چگونه با مدیرعامل دیدار کرده و مسائل و دغدغه های خود را بازگو کنند. حضور مدیرعامل در مناطق دور افتاده بسیار مثمر ثمر است.

وی جابری انصاری را مدیری متواضع و اخلاق مدار توصیف کرد و گفت: حضور مدیران سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی منجر به بهبود عملکرد همکاران شده تا با قدرت و توان بیشتر خدمت کنند.

به گفته صائب مدیرعامل با حضور خود در دفتر خراسان شمالی، سیاست و راهبردهای سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در چشم انداز آینده را برای همکاران ترسیم کرد تا آن ها با قدرت بیشتر و قمی تواناتر در عرصه خبر گام بردارند.

روسا و پیشکسوتان مراکز ایرنا خراسان شمالی، رضوی و جنوبی از سفر استانی مدیرعامل می‌گویند

سفر به استان خراسان رضوی

سفر مدیرعامل به مشهد برکات زیادی داشت

«حسنیعلی راشکی» رئیس مرکز خراسان رضوی نیز معقد است سفر مدیرعامل ایرنا با هدایت مدیرکل استان ها به این مرکز برکات بسیاری داشته که مورد استقبال مدیران استانی و دفاتر ایرنا از جمله سبزوار، گناباد و تربت حیدریه قرار گرفت. 

وی به دیدار مدیرعامل ایرنا با استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: حضور مدیرعامل سبب شد تا نگاه خوبی بین مسئولان استانی و استاندار ایجاد شود. مسئولان استانی اذعان داشتند که جابری انصاری سنگ بنای خوبی را ایجاد کرد که در تاریخ ایرنا به این شکل وجود نداشته است. استاندار بعد از دیدار با مدیرعامل اعلام آمادگی کردند تا هر گونه امکاناتی برای رفاه حال و بهبود شرایط کار در اختیار ایرنا قرار دهند.

راشکی همچنین به دیدار مدیرعامل با شهردار مشهد اشاره کرد و افزود: مدیرعامل با مسئولان شهری و شهردار نیز دیدار داشت. این دیدار منجر به برنامه‌ریزی امضای تفاهنامه همکاری فی مابین ایرنا و شهرداری شد.

رئیس مرکز خراسان رضوی حضور مدیرعامل در جمع همکاران را بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: همکاران مشتاق دیدار با مدیرعامل بودند و در این دیدار مسائل و مشکلات خود را بی پرده بیان کردند.

دیدار با بازنشسته ها نیز از دیگر مزیت های سفر مدیرعامل بود که راشکی به آن اشاره کرد و گفت: بازنشسته ها در دیدار با مدیرعامل تمام مسائل و مشکلات خود را با شفافیت بازگو کردند و در انتها اشک شوق در چشمانشان نقش بست و خوشحال بودند از اینکه یک مدیر با اخلاق به دیدن آن ها آمده و شنوای صحبت های آن ها است. مدیرعامل به مدیران استانی تاکید کرد که هر ماه یا هر چند ماه یک بار یک دورهمی با بازنشسته ها داشته باشند و درب اداره همیشه به روی آن ها باز باشد؛ از آن روز به بعد بازنشسته ها هر چند وقت یک بار به دفتر مشهد سر می زنند.

«نصرالله ابراهیمی خرم‌آبادی» از بازنشستگان خراسان رضوی بعد از ۳۰ و اندی سال خدمات به عنوان خبرنگار و دبیر در بندرعباس، زاهدان، تبریز، گرگان، آستارا، رشت و مشهد در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شد. 

وی معتقد است، مدیرعامل ایرنا نسبت به مسائل نگاه گذرا و مقطعی ندارد و به درک درستی از مسائل مرتبط به ایرنا رسیده و درصدد رفع آن است.

همچنین ابراهیمی توجه به معیشت بازنشسته ها را به عنوان مهم ترین دغدغه ای ذکر کرد که مورد توجه مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز است.

روسا و پیشکسوتان مراکز ایرنا خراسان شمالی، رضوی و جنوبی از سفر استانی مدیرعامل می‌گویند

سفر به استان خراسان جنوبی

توجه به آموزش و ارتقای دانش خبرنگاران 

«مریم پنجابی» رئیس مرکز ایرنا خراسان جنوبی نیز درباره سفر مدیرعامل گفت: سفر مدیرعامل ایرنا به استان مرزی خراسان جنوبی برای نخستین بار و برگزاری نشست صمیمی با کارکنان شاغل و بازنشسته این مرکز موجب دلگرمی آنان و امید بیشتر برای ادامه همکاری شد، در این نشست مدیر عامل ایرنا با صبر، حوصله و خوش رویی صحبت های همکاران را شنید و برای رفع مشکلات و کمبودها بویژه جذب نیروی خبری مرکز قول مساعد داد.

وی ادامه داد: در این نشست موضوع آموزش‌های مجازی و حضوری در حوزه های خبر، گزارش و زبان انگلیسی مطرح شد که نظر مدیرعامل در خصوص آن مثبت بود و امیدواریم با عملیاتی شدن این مهم شاهد ارتقای دانش خبرنگاری باشیم تا به جایگاه حرفه ای برسیم.

پنجابی اضافه کرد: همچنین در این سفر، دیدار جابری انصاری با استاندار خراسان جنوبی، نماینده ولی فقیه در استان و فرمانده انصار الرضا موجب معرفی بیشتر ایرنا و ارتقای جایگاه اصلی این رسانه در بین مسوولان ارشد استان شد که امید است در آینده نه چندان دور اثرات ملموس آن را در ارتقای فعالیت های خبری این مرکز مشاهده کنیم.

رئیس مرکز ایرنا خراسان جنوبی افزود: تلاش مدیرعامل برای رساندن ایرنا به رسانه تراز ملی ستودنی است که تحقق این امر نیاز به همکاری و تعامل کارکنان و خبرنگاران ایرنا در تمامی مراکز و دفاتر استان ها دارد.

پنجابی، بازدید از قلعه و بافت تاریخی بیرجند را از برنامه های سفر جابری انصاری به خراسان جنوبی عنوان کرد که مورد اقبال قرار گرفت و موجب آشنایی بیشتر با فرهنگ و تاریخ کهن این مرز و بوم شد.

«محمدحسین علی‌مقدم» که از پیشکسوتان ایرنا است و پیش از این رئیس دفتر بیرجند در استان خراسان جنوبی بود در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شد، وی توجه مدیرعامل به بازنشسته ها را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد، دیدگاهی که کمتر مدیری مورد توجه قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: بازنشسته ها سرمایه های هر سازمانی هستند و باید مورد احترام باشند، این مساله همان موضوعی است که مدیرعامل به خوبی آن را درک و اجرا کرده است. با چنین نگاهی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی به نقطه اوج خود خواهد رسید.

خبرهای استانی مدیرعامل ایرنا را اینجا بخوانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.