زاهدان - ایرنا - مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: برنامه راهبردی ایرنا در قالب ۶ برنامه اصلی تدوین شده است و براساس آن، این خبرگزاری باید به یک رسانه هوشمند، مردمی، جذاب و تاثیرگذار در داخل و خارج کشور تبدیل شود.

«سید ضیاء هاشمی» روز چهارشنبه در دیدار با رئیس و خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز زاهدان افزود: برای ادامه فعالیت این خبرگزاری چشم اندازی تعریف شده است تا در مسیری مشخص با رویکرد علمی حرکت کند و برای رسیدن به این هدف باید از روزمرگی خارج شد.

وی با اشاره به اهداف مشخص شده در برنامه راهبردی ایرنا تصریح کرد: در چشم انداز کوتاه مدت، این خبرگزاری باید تا سال ۱۴۰۰شاخص های کمی ۱۰ تا ۲۰ درصد و شاخص های کیفی بیش از این رشد داشته باشد.

مدیرعامل ایرنا تاکید کرد که از میان اصول سه گانه« سرعت، دقت و صحت»، دقت مقدم بر سرعت است اگر چه برای بنگاه های خبری سرعت موضوع مهمی به حساب می آید اما در ایرنا دقت و صحت در کنار سرعت اولویت دارد.

هاشمی بهره گیری از ظرفیت های علمی و ارتقای آموزش های حرفه ای را از دیگر برنامه های سند راهبردی ایرنا برشمرد و افزود: اینکه اخبار فراوانی تولید شود اما اثرگذاری کم داشته باشد، افتخار نیست بلکه موضوع مهم و قابل افتخار برای یک خبرگزاری کیفیت، محتوا و اثرگذاری آن است.

** ما از گردنه های سخت عبور می کنیم

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با گذشتن از مقاطع زمانی بحرانی و سخت مانند تابستان امسال و روند رو به بهبود شرایط کشور، چشم انداز و آینده مثبتی برای ایران و همچنین سیستان و بلوچستان متصور هستیم و ایرنا در این استان آینده ای متناسب با این چشم انداز مطلوب را ترسیم خواهد کرد.

هاشمی با بیان اینکه تحریم های دشمنان فلج کننده نیست اما آزار دهنده و مخرب است، خاطرنشان کرد: کشور ما از گردنه های سخت تر از این عبور کرده و هم اینک نیز شاهد تحولات جدی در داخل کشور و همچنین منطقه هستیم.

وی تصریح کرد: در این شرایط، ایرنا باید هم برای خود و هم برای کشور افتخارآفرین باشد و در سازندگی ایران اسلامی نقش ایفا کند.

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) برای بررسی اوضاع و گفت وگو با مسئولان سیستان و بلوچستان در زمینه راههای تقویت اطلاع رسانی از این منطقه، عصر سه شنبه چهارم دی در راس یک هیات وارد زاهدان شد.

هاشمی پس از آن روز پنجشنبه برای بازدید از بندر چابهار و رایزنی و تبادل نظر با مسئولان آن، به این منطقه مهم جنوب شرقی کشور خواهد رفت.

چابهار یکی از مهمترین بنادر ایران است که طرحهای توسعه و تبدیل آن به عنوان یکی از مهمترین مراکز ترانزیت بین المللی کشور و قطب مبادلات میان هند و افغانستان هم اکنون در دست اجراست.

۹۹۰۸**۳۲۱۳/۱۰۴۲