تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵

کاروان زیارت امام رضا (ع) در ایام دهه کرامت امسال با پرچم متبرک حرم آن حضرت، به خبرگزاری جمهوی اسلامی آمد.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، در ایام پرفیض دهه کرامت امسال، کاروان زیارت امام رضا (ع) با پرچم متبرک حرم حضرتش، به خانه خبرگزاری ایرنا آمد تا عطر مقدس حضور امام رئوف (ع) را در فضای سازمان جاری کند. این کاروان که نمادی از محبت بی‌پایان و ارادت عمیق به حضرت علی بن موسی

الرضا (ع) است، ضمن  دیدار با مدیرعامل در بخش‌های مختلف سازمان حضور یافت و لحظاتی روحانی و سرشار از معنویت برای کارکنان ایرنا رقم زد.

در این دیدار خاص، خادمان امام رضا (ع) در میان اعضای خانواده ایرنا قرار گرفتند و با خود فضایی از عشق و سوز دل به حضرت را به ارمغان آوردند و فرصتی فراهم شد تا همکاران در کنار یکدیگر، خاطرات و تجربیات معنوی خود از زیارت امام رضا (ع) را به اشتراک بگذارند.  

بسیاری از کارکنان با قلبی پر از احساس، از پیوندهای روحی عمیق خود با امام علی بن موسی الرضا (ع) صحبت کردند و لحظاتی پر از  آرامش را در فضا به وجود آورد.

یکی از جلوه‌های برجسته این برنامه، حضور خادمان در بخش‌های مختلف سازمان بود که توانستند فضایی سرشار از محبت و ارادت به امام رضا (ع) را در دل‌های کارکنان ایجاد کنند. این لحظات پر از معنویت و آرامش، تأکید دوباره‌ای بود بر این حقیقت که زیارت امام رضا (ع) تنها مختص به نیست؛ بلکه هر فردی می‌تواند در هر نقطه‌ای از جهان با قلبی خالص، در دل خود امام را زیارت کند و به او نزدیک شود.

در این ایام که همزمان با جشن‌های میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت است، خادمان امام رضا (ع) در گوشه و کنار کشور با حمل پرچم متبرک حرم، در میان مردم حضور پیدا کرده و دل‌های مؤمنین را با زیارت غیرحضوری و دعای خیر، به مشهد الرضا (ع) می‌برند.  این برنامه‌های معنوی نه تنها فضایی از شفقت و محبت امام را در دل‌ها زنده می‌کنند، بلکه باعث می‌شوند تا مردم با احساسات خود به مشهد نزدیک شوند و در کنار هم، با دعا و نیت‌های پاک، به امام رضا (ع) دل ببندند.