براساس اعلام مسوولان این بیمارستان، محب اهری ۳۰ دقیقه بامداد در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان لاله به خاطر عود کردن بیماری سرطان غدد لنفاوی دار فانی را وداع گفته است.
محب اهری مدت ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کرد.
حسین محب اهری متولد ۱۳۳۰ تهران از جمله بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون بود. این بازیگر لیسانس ادبیات فارسی خود را از مدرسه عالی ادبیات و زبانهای خارجی در سال ۱۳۵۸ دریافت کرد و از سال ۱۳۵۰ در حیطه عکاسی تئاتر نیز مشغول به کار شد.
گوینده برنامه رادیویی صبح جمعه با شما، دوره آموزش بازیگری خود را در کارگاه نمایش، زیر نظر «آربی اوانسیان» در سال ۱۳۵۴ گذراند. محب اهری بازی در سینما را از سال ۱۳۶۵ با ایفای نقش کوچکی در فیلم «رابطه» به کارگردانی«پوران درخشنده» آغاز کرد.
محموله، خارج از محدوده، سفر جادویی، دو فیلم با یک بلیت، سیرک بزرگ، جیببرها به بهشت نمیروند، اتل متل توتوله، خوش خیال، همسر، من زمین را دوست دارم، روز فرشته، روز واقعه، کاکادو، راه افتخار، آقای شانس، عروس کاغذی، اسپاگتی در هشت دقیقه، وقتی همه خوابیم، پسر آدم، دختر حوا، بیداری، گلچهره، خوابم میآد و... از جمله فیلم های سینمایی است که محب اهری در آن به ایفای نقش پرداخت.
بازی در مجموعه های تلویزیونی محله برو بیا، بوعلی سینا، سربداران، چاق و لاغر، نابغههای قرن بیستم، تبریز در مه، علی البدل و... بخش دیگری از کارنامه این بازیگر است.
*محب اهری در ایرنا
حسین محب اهری در دهه ۶۰ به عنوان خبرنگار حوزه سینما و تئاتر در گروه فرهنگی خبرگزاری جمهوری اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد. او در سال ۶۷ به گروه اجتماعی انتقال یافت و حدود یکسال نیز به عنوان خبرنگار شیفت شب در سرویس امور نمایندگی های خارج از کشور فعالیت داشت.
او اواخر تیرماه ۱۳۶۲ وارد خبرگزاری جمهوری اسلامی شد و برای انجام فعالیتهای خبری، در طول سالهای مختلف، ماموریتهایی به مناطق جنگی کشور در دوران دفاع مقدس داشت.
محب اهری در مدت فعالیت به عنوان خبرنگار، تقدیرنامه هایی از سوی مدیرعامل سازمان و کنگره جهانی ائمه جمعه و جماعات نیز دریافت کرد.
متن تقدیرنامه دکتر سیدکمال خرازی سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۳۶۸ چنین است:
«برادر حسین محب اهری
بدینوسیله از زحمات جنابعالی در خدمات ده ساله خبرگزاری جمهوری اسلامی به انقلاب اسلامی و مردم مسلمان و قهرمان ایران تقدیر می گردد. امید است پیوسته موفق و موید باشید.»
بررسی پرونده پرسنلی محب اهری نشان می دهد او با حقوق ماهانه ۴۲۰۰۰ ریال (چهارهزار و ۲۰۰ تومان) به استخدام ایرنا درآمد و تا سال ۱۳۷۰ به مدت ۹ سال خبرنگار ایرنا بود. آخرین میزان حقوق دریافتی او در سال ۶۹ مبلغ ۶۴ هزار و ۵۰۰ ریال ( شش هزار و ۴۵۰ تومان) ثبت شده است.
محب اهری از اواخر سال ۱۳۶۹ به سوی فعالیت در تلویزیون کشیده شد. او در نامه ای در دی ماه ۱۳۶۹ خطاب به آقای عباس روحانی سردبیر وقت سرویس نمایندگی ها چنین نوشته است:« با عرض سلام، محترما به عرض می رساند اینجانب حسین محب اهری خبرنگار سرویس نمایندگی ها به علت مشغله فراوان در صداوسیما که در جهت برنامه سازی برای دهه مبارکه فجر صورت می گیرد، تقاضای ۱۰ روز مرخصی بدون استفاده از حقوق را دارم. توضیحا عرض می شود که زمان استفاده از مرخصی مذکور از ۶۹/۱۰/۱۸ لغایت ۶۹/۱۰/۲۷ خواهد بود. با تشکر از محبت شما»
محب اهری پس از آن به علت فعالیت در صداوسیما عملا نتوانست به همکاری با خبرگزاری جمهوری اسلامی ادامه دهد. در نامه این سازمان در تاریخ ۷۰/۸/۱۱ خطاب به او چنین آمده است:
«آقای حسین محب اهری
نظر به اینکه بطور مکرر غیبت نموده اید، لذا بدینوسیله رابطه استخدامی شما با سازمان از تاریخ ۷۰/۶/۲۴ قطع می گردد. شایسته است جهت تسویه حساب به مدیریت امور اداری مراجعه نمایید. سیدمهدی آستانی معاون اجرایی سازمان»
*دوران خبرنگاری از نگاه خودش
محب اهری نحوه حضور در ایرنا و فعالیتش به عنوان خبرنگار را چنین روایت کرده است: «شغل اصلی من بازیگری بود، سال ۶۰ به دلیل مسائلی که در تئاتر به وجود آمد و تعطیلی سالنها و رکود در حوزه نمایش، من کمی از آن فضا فاصله گرفتم و به فکر کار در شغل دیگری افتادم تا وضعیت و شرایط تئاتر عادی شود. کارهایی که من از عهده آن بر می آمدم کار خبری بود، از قضا همان موقع خبرگزاری ایرنا آگهی در روزنامه داده بود که خبرنگار میخواهد و من هم برای مصاحبه رفتم. عجیب بود که از میان حدود ۱۵۰ نفر که بیشترشان هم تحصیلاتشان در زمینه خبر بود، من نفر هفتم شدم. همان موقع دوره شش ماههای را در محضر اساتید مجرب کار خبر گذراندم و بعد به عنوان خبرنگار به استخدام خبرگزاری ایرنا درآمدم. به دلیل آشناییام با بخش فرهنگی هم در همین حوزه مشغول شدم. البته آن موقع خبرگزاری بخش فرهنگی نداشت و همه این حوزه تحت پوشش سرویس اجتماعی بود اما در همان یکی دو سال اولی که کار کردم، توانستم بخش فرهنگی را مجزا کنم و بخش مستقل فرهنگی را در خبرگزاری به راه انداختم که بخش هنری هم زیر مجموعه آن قرار گرفت».
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) درگذشت این همکار قدیمی و پیشکسوت را به همه همکاران گرامی، خانواده آن مرحوم و همه فرهنگ دوستان، اصحاب هنر، فرهنگ و رسانه تسلیت می گوید.
روحش شاد و یادش گرامی باد.