به گزارش روابط عمومی ایرنا، «حکیمه مصطفایی» خبرنگار نمایندگی ایرنا در خراسان جنوبی در گزارشی با عنوان "گرهگشایی از طرحهای زیرساختی خراسان جنوبی در ۲ سال"، مقام اول بخش گزارش خبری با محور امید و نشاط آفرینی را کسب کرد.
در این گزارش به شرایط خراسان جنوبی به لحاظ زیرساختی اشاره شده است اینکه خراسان جنوبی با وجود ظرفیتهای متنوع در بخشهای کشاورزی، دامداری، معادن، گردشگری و مبادلات مرزی اما همچنان استانی کمبرخوردار از نظر برخی امکانات و زیرساختهاست که خوشبختانه احداث راه آهن، انتقال آب و گاز از زیرساختهای ضروری و مطالبات مردمی در این استان با گرهگشایی از این طرحها در ۲ سال اخیر و اقدام جهادی دولتمردان عملیاتی شده است.
«رقیه محمدی» هم در گزارشی با عنوان نَقل و نُقل خراسان جنوبیها در شو چله، در این جشنواره رتبه دوم در بخش تیتر را با محور سبک زندگی ایرانی - اسلامی به دست آورد.
در این گزارش به آداب و رسوم زیبای این استان اشاره دارد، اینکه مردم دیار خاوران رسم دارند در آخرین شب به یادماندنی پاییز به خانه بزرگترها بروند و طولانی ترین شب سرد سال را با دورهمی و رسومی که از گذشتگان سینه به سینه منتقل شده است گرم کنند.
خانوادههای خراسانی از کوچک و بزرگ و پیر و جوان در این شب با اجرای ساز و دهل و دایره زنی و اوسونهخوانی به شادی و سرور میپردازند و آن قدر گفت و گوها و خاطرات بزرگترها جذاب است که حساب زمان از دست افراد میرود و به شبی خاطرهانگیز تبدیل میشود.
آیین اختتامیه ششمین جشنواره رسانهای ابوذر خراسان جنوبی با حضور جمعی از مسئولان استانی و فعالان رسانهای استان برگزار شد و برگزیدگان تجلیل شدند.
بنابر اعلام مسئولان جشنواره رسانهای ابوذر، ۷۰ خبرنگار و فعال رسانهای در این دوره شرکت کردند و در مجموع ۳۳۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
براساس نتایج داوری آثار رسیده به این جشنواره،محورهای اصلی ششمین جشنواره رسانهای ابوذر شامل مهار تورم و رشد تولید، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، کتاب، کتابخانه، تعالی فرهنگی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی - اسلامی همچنین مقابله با آسیبهای اجتماعی است.
آثار در قالبهای خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، سرمقاله و یادداشت، عکس، موشن گرافیک و پادکست، مستند، کلیپ و گزارش ویدئویی ارسال شد.