یک جامعه شناس و استاد دانشگاه گفت:خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) یکی از رسانه‌های معتبر و قابل اتکا است و اخبار درستی منعکس می‌کند لذا به خبرهای این خبرگزاری می توان اعتماد کرد.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، محمد باقر آخوندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انعکاس واقعیت‌ها مهمترین انتظار از خبرگزاری جمهوری اسلامی( ایرنا) است و نباید فقط بر ظرفیت‌ها تکیه کرد بلکه مشکلات و محرومیت‌ها به خصوص در خراسان جنوبی باید در ایرنا انعکاس پیدا کند.

وی با تاکید بر ایجاد موج رسانه‌ای برای حل مشکلات در استان ادامه داد: اتفاقات زیادی در خراسان جنوبی رخ می‌دهد که موج رسانه ای می‌تواند در رفع مشکلات اثرگذار باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند با اشاره به ضعف مطالبه‌گری در بین مردم و مسئولان استان اظهار کرد: چنین شرایطی، می‌طلبد که رسانه‌ها با هوشیاری بیشتر نسبت به مشکلات و معضلات استان مطالبه‌گری کرده و ایرنا در این مسیر با ایجاد موج خبری می‌تواند پیشگام باشد.

وی انتقال آب و راه آهن را از مسایل کلان استان برشمرد و یادآور شد: ایرنا باید صدای محرومان باشد و خواسته‌های آنها را به گوش مسئولان برساند.

آخوندی ادامه داد: پرداختن به مسایل استان از زوایای جدید ، ایرنا را می‌تواند در جایگاه واقعی اطلاع رسانی قرار دهد و انتظار جامعه نخبگانی همین است تا مسئولان برای موضوعات استان به چالش کشیده شوند.

وی گفت: پایین بودن نرخ ازدواج و بالا بودن نرخ طلاق در استان جزو مسایل مهم اجتماعی بوده که نیاز است ایرنا به این موضوعات بپردازد تا مسئولان هم برای آن چاره‌اندیشی کنند.

دکترای جامعه شناسی افزود: خبرهای ایرنا وزین است اما برخی ایرادها در کار وجود دارد که به ماهیت دولتی بودن آن بر می گردد لذا با عوض شدن دولت‌ها، مدیران خبرگزاری‌ هم تغییر می کند که این مسئله برای کارکرد خبر می‌تواند آسیب زا باشد.

"اداره ‌ای به نام آژانس پارس در سال ۱۳۱۳ خورشیدی در وزارت امور خارجه تشکیل شد تا اخبار کشور را گردآوری و در دسترس مردم و مطبوعات قرار دهد و علاوه بر این ۲ نشریه صبح و عصر به زبان های فارسی و فرانسه برای مسوولان و خبرگزاری‌های خارجی و روزنامه‌ها منتشر و ارسال می‌کرد و با خبرگزاری های فرانسه، رویتر، آسوشیتدپرس و یونایتدپرس و آناتولی قرارداد خبری داشت.

آژانس پارس از سال ۱۳۳۲ خورشیدی اخبار خبرگزاری ها و رادیو و تلویزیون‌ها و مطبوعات را به زبان های مختلف ترجمه و منتشر می‌کرد تا اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۳۶۰ خورشیدی نام این خبرگزاری به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تغییر داده شد تا دوره ای تازه را شروع کند.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و نخستین نهاد حرفه‌ای گردآوری و انتشار خبر و عکس و تولید محصولات رسانه ای- خبری در تاریخ ایران است. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به باز تعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت های ایران و جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.

محمدرضا شریف، سید کمال خرازی، حسین نصیری، فریدون وردی‌نژاد، عبدالله ناصری طاهری، احمد خادم‌المله، سیدجلال فیاضی، محمد جعفر بهداد، علی اکبر جوانفکر، مجید امیدی شهرکی، محمد خدادی، سیدضیا هاشمی، محمدرضا نوروزپور و علی نادری مدیران عامل ایرنا در چهار دهه گذشته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده‌اند و هم اکنون در دولت چهاردهم حسین جابری انصاری پانزدهمین مدیرعامل این رسانه محسوب می‌شود. "

اخبار نمایندگی ایرنا خراسان جنوبی را اینجا بخوانید.