سرپرست فرمانداری گنبدکاووس، در آستانه ۹۰ سالگی تأسیس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، این رسانه را «پلی ارتباطی بی‌نظیر» بین مردم، دولت و حاکمیت توصیف و تأکید کرد: این خبرگزاری با انعکاس دوسویه اخبار و پیگیری مطالبات مردمی، نقشی کلیدی در تقویت اعتماد عمومی ایفا کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سلیمان هاشمی یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به ویژگی‌های ممتاز ایرنا، گفت: حرکت در مسیر منافع ملی، پایبندی به ارزش‌های نظام اسلامی و ارائه اخبار مستند و صادقانه، این رسانه را در برابر توطئه‌های دشمنان برای القای ناکارآمدی نظام، به سپری محکم تبدیل کرده است.

وی افزود: ایرنا با پوشش جامع و حرفه‌ای رویدادهای محلی، استانی، ملی و بین‌المللی، نیاز مخاطبان به رصد منابع دیگر را برطرف کرده و معیاری برای صداقت و امانتداری در رسانه‌نگاری شده است.

سرپرست فرمانداری گنبدکاووس همچنین به نقش برجسته ایرنا در حفظ وحدت و همدلی اقوام و مذاهب در گلستان اشاره کرد و گفت: این خطه به‌عنوان نماد زندگی مسالمت‌آمیز، مدیون تلاش رسانه‌هایی چون ایرنا در تقویت برادری و انسجام اجتماعی است.

وی از خبرنگاران ایرنا در گنبدکاووس و گلستان به دلیل پوشش دقیق اخبار و بیان حرفه‌ای مسائل منطقه قدردانی کرد و این تلاش‌ها را الگویی برای رسانه‌های تراز انقلاب دانست.

هاشمی ادامه داد: ایرنا، در ۹۰ سالگی خود، همچنان پرچم‌دار روایتگری صادقانه و متعهدانه باقی مانده و گنبدکاووس به‌عنوان یکی از پایگاه‌های فعال این خبرگزاری، شاهد درخشش آن در خدمت به مردم و حاکمیت است

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به‌عنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل شد و شروع به فعالیت نمود. پایه‌گذاری وزارت‌خانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونی‌هایی را تجربه کند.

در این دگرگونی‌ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌ای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه‌ای- خبری در تاریخ ایران است.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دی ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت‌های ایران و جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانه‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد.

با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیری های مسوولان و سیاست های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.

اخبار ایرنا گلستان را اینجا بخوانید.