مدیرعامل ایرنا: صهیونیست‌ها در غزه و لبنان بازنده هستند/ فلسطین ذوب نشد و ایستاد

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: صهیونیست‌ها به لحاظ استراتژیک (راهبردی) بازنده هستند و برای همین جنگ را تمام نمی‌کنند.

به گزارش ایرنا، حسین جابری انصاری متخصص مسایل فلسطین در همایشی تخصصی با عنوان « هفتم اکتبر ارزشش را داشت ؟» گفت: حرف زیادی درباره فلسطین زدیم ولی کار عملی نکردیم و کمترین شناخت را از اسرائیل داریم.

وی افزود: آنچه در فلسطین اتفاق افتاده پدیده مبتنی بر محدود کردن و تضییع حقوق ساکنان بومی با افزوده‌ها و ویژگی‌های متمایز است که یکی از این ویژگی‌ها، وقایعی است که زیر چتر یک قومیت خاص اتفاق افتاده است.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه اروپایی‌ها، معتقدان به ظاهر دین و قوم یهود، زیر اندیشه صهیونیسم سیاسی گرد هم آمدند و در قالب این جنبش به شکل سازمان یافته به نقطه خاص فلسطین آمده‌اند، اظهار کرد: پس با کشف یک قاره جدید برای زندگی مواجه نیستیم بلکه زیر سایه اندیشه صهیونیسم شامل ایده ناسیونالیسم دنیایی و ملی گرایی که در اروپا شکل گرفت به همراه ایده دینی بازگشت به موعود پیوند یافته است.

وی گفت: آنان ناسیونالیسم را جعل کرده و به معنای خاصی می‌برند و قومیت یهودی را به ملت تبدیل کرده و با ایده مذهبی تاریخی تلفیق می‌کنند.

مدیر عامل ایرنا با بیان اینکه یهودیان ذیل اندیشه صهیونیسم سیاسی، فلسطین را گرفتند و معتقدند قرن‌ها قبل هم متعلق به یهودیان بوده است، گفت: آنان موضوع سرزمین بدون ملت برای ملت بدون سرزمین را مطرح می‌کنند در حالی که مسلمانان دنیا یک امت هستند اما یک ملت نیستند.

وی اظهار کرد: ملت مربوط به گروه‌های جمعیتی در یک نقطه جغرافیایی است که با هم زندگی می‌کنند.

جابری انصاری خاطرنشان کرد: با انواع ابزارهای تروریستی در جنگ نکبت نزدیک به یک میلیون فلسطینی تحت شرایط اجبار و وحشت آفرین کوچانده می‌شوند.

وی با بیان اینکه ما در سطح شعار با مساله‌ فلسطین ارتباط گرفته ایم و مبانی تحلیل را آنگونه که باید دنبال نکرده‌ایم، اظهارکرد: پس از جنگ دهه ۴۰ میلادی، ۲۲درصد فلسطین یعنی نوار غزه تحت اداره دولت مصر و کرانه باختری تحت اداره دولت اردن هاشمی باقی ماند.

مدیرعامل ایرنا افزود: پس از اینکه در جنگ ۱۹۶۷ تمام فلسطین اشغال شد، ورق برگشت و مصر و سوریه که می‌خواستند فلسطین را از اشغال آزاد کنند، خودشان هم اشغال شدند.

وی با یادآوری اینکه جنبش‌های مختلف فلسطینی شکل گرفت و دولت‌های عربی از کمک به فلسطین دور شدند و مصر با اسرائیل صلح کرد، گفت: تاکنون نیز فلسطین از سمت جنوب غربی در محاصره برادران عرب خود و مصر است.

جابری انصاری خاطرنشان کرد: پس از انقلاب، ایده‌ای ایجاد می‌شود که چاره‌ای برای آزادی فلسطین نیست و توهماتی فروخته می‌شود، یاسر عرفات وارد صلح و سازش می‌شود و از ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۳ آب از آب در فلسطین تکان نمی‌خورد زیرا تحت توهم صلح قرار گرفته بودند.

نگهبان جدیدی از خود فلسطین بر فلسطینی‌ها

وی با اشاره به اینکه در قالب پیمان اسلو، نگهبان جدیدی از خود فلسطین بر فلسطینی‌ها شکل گرفت و توهم را به ملت فلسطین فروختند، گفت: درگیری ملت تحت اشغال با دولت اشغالگر را به درگیری درون فلسطین تبدیل کردند که تا امروز آن دعوا امتداد دارد.

جابری انصاری اظهار کرد: ذیل این توهم، بازگشت آوارگان منتفی و کل قدس، پایتخت ابدی اسرائیل می‌شود و روستایی در شرق قدس شریف را به فلسطین می‌دهند تا نامش را قدس بگذارند.

هفتم اکتبر طبیعی ترین واکنش /فلسطین ذوب نشد و ایستاد

مدیرعامل ایرنا گفت: در شرایطی که یک ملت هیچ راه دیگری در برابر خود ندارد و هیچ کورسوی امید در صلح و جنگ کلاسیک در برابرش گشوده نیست و تنها راهش مقاومت است، هفتم اکتبر طبیعی ترین واکنش از سوی ملت یک سرزمین اشغال شده است.

در شرایطی که یک ملت هیچ راه دیگری در برابر خود ندارد و هیچ کورسوی امید در صلح و جنگ کلاسیک در برابرش گشوده نیست و تنها راهش مقاومت است، هفتم اکتبر طبیعی ترین واکنش از سوی ملت یک سرزمین اشغال شده استجابری انصاری با بیان اینکه ملت فلسطین ذوب نشد و ایستاد، گفت: حدود هفت میلیون فلسطینی در دنیا آواره‌اند و بالای ۹۵درصد پایبند به بازگشت به سرزمین خود هستند و ۱۰۰درصد خودشان را جزئی از ملت فلسطین می‌دانند که از حق خود سلب شده‌اند.

وی در پاسخ به چرایی واقعه هفتم اکتبر؟ اظهار کرد: وقتی ملتی بعد از ۲۰ سال مرگ رهبریت خود که زندگی خود را در مسیر صلح فدا کرد، اما در آخر گفتند مانع صلح است و مسمومش کردند و در بستری که دولت‌های عرب، اشغال شده را با دولت اشغالگر تنها می‌گذارند، گزینه دیگری جز هفت اکتبر در برابرشان وجود نداشت.

جابری انصاری با بیان اینکه غزه را به بزرگترین زندان دنیا تبدیل و مردمش را درون زندان بزرگی محاصره کردند، تصریح کرد: این مردم مظلوم و مقاوم تلاش کردند تا با کمترین امکانات بزرگترین کارها را انجام دهند.

مقاومت فلسطین در دانشکده‌های جنگ تدریس خواهد شد

وی با بیان اینکه برای دهه‌های آینده در همه دانشکده‌های جنگ جهان، مقاومت فلسطین درس داده خواهد شد، گفت: اسطوره‌ای بالاتر از ملتی که در محاصره زمینی، هوایی و دریایی، واقعه هفت اکتبر را رقم زد، دیده نشده است.

جابری انصاری با بیان اینکه هفت اکتبر تمام چیدمان روند عادی سازی و پروژه آبراهام ( قرار گرفتن اسرائیل به جای آمریکا در منطقه خاورمیانه) را بر باد فنا داد، گفت: غزه به پایان نمی‌رسد بلکه نقاط آغاز آزادی قدس است.

وی با بیان اینکه فلسطین از هفتم اکتبر از مسئله مرده به مسئله درجه یک دنیا رسید، گفت: اسرائیل هرکاری کرد و فقط بمب اتمی نزد زیرا به خاطر شرایط جغرافیایی خودش هم متضرر می‌شد.

مدیرعامل ایرنا سخنانش را با طرح سوالاتی به پایان برد و گفت: ما به عنوان امت اسلامی چه برای فلسطین کرده ایم؟ مسئولیت مسلمانی چیست؟ مگر می‌شود نام مسلمانی داشت ولی هیچ رسم مسلمانی نکرد؟

به گزارش ایرنا، در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ «عملیات هفتم اکتبر یا طوفان الاقصی» این موقعیت را فراهم کرد که مسأله فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شود و صدای اعتراض به اسرائیل حتی از دولت‌های اروپایی نیز شنیده شود و این وضعیت تا کنون به انزوای سیاسی اسرائیل در جهان منتهی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.