به گزارش روابط عمومی ایرنا، در حکم مدیرعامل آمده است؛
انتظار میرود وظایف و امور محوله در چهارچوب سیاستها و برنامه های ابلاغی معاونت خبر و در هماهنگی با مدیر کل اخبار استانها به نحو مطلوب انجام شود.
جابری انصاری، برنامهریزی لازم برای تحقق خبرگزاری در تراز ملی به عنوان پل ارتباطی بین دولت و ملت توجه به خواستهها و مطالبات مشروع مردمی ارتقای ضریب نفوذ تولیدات ایرنا در سطح کشور را از مهم ترین ماموریتهای «نویدی» در این دوره از مسئولیت عنوان کرد.
همچنین در این حکم، ارتقای کارآمدی و اثربخشی ایرنا در سطوح استانی، توجه به موازنه سرعت و دقت در انعکاس رویدادها تصویر سازی امکانات و ظرفیتها همراه با جریانسازی در سطح محلی و ملی ذیل برنامه های حوزه معاونت خبر از دیگر وظایف سرپرست مرکز ایرنا کرمانشاه ذکر شده است.
لازم میدانم از زحمات جناب آقای محمدمهدی کرمانی در دوران تصدی مسوولیت مرکز کرمانشاه تشکر و قدردانی نمایم.
نظر شما