به گزارش ایرنا، بیشتر کشورهای عربی منطقه عضو اوآنا هستند و برگزاری این دوره از اجلاس، بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی عربی داشت و خبرگزاریها و فعالان رسانهای عرب در صفحات خود در توئیتر به پوشش این رویداد پرداختند.
صفحه خبرگزای رسمی سوریه در چندین توییت، با پوشش خبری این رویداد رسانهای در این خصوص نوشت: در این اجلاس تاکید شد رسانهها نباید به منبع تهدیدی برای استقلال و حاکمیت کشورها تبدیل شوند.
صفحه تویتری سیریا تایمز نیز چندین توییت در خصوص این اجلاس و دیدارهای مدیران رسانههای منطقه با مقامهای ایرانی از جمله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه منتشر کرد.
خبرگزاری رسمی عمان هم در توییت هایی با اشاره به مشارکت این کشور در این اجلاس نوشت: در حاشیه این اجلاس، مدیران و سردبیران اوآنا با رئیس جمهوری ایران دیدار و گفت و گو کردند.
روزنامه دولتی "عمان" و صفحه نبض عمان نیز چند توییت در این خصوص منتشر کرده و نوشتند، خبرگزاری رسمی عمان به نمایندگی از وزارت اطلاع رسانی در این اجلاس که در تهران برگزار شد، شرکت کرد.
روزنامه العربی نیز از جمله صفحات عربی است که به پوشش خبری این رویداد رسانهای در صفحه خود پرداخت و نوشت، مدیران رسانههای آسیایی در حاشیه این اجلاس، با رئیس جمهوری ایران نیز دیدار کردند.
خبرگزاری باختر افغانستان نیز در صفحه عربی خود در چند توییت ضمن اشاره به حضور عبدالواحد ریان رئیس این خبرگزاری در اجلاس اوانا و با انتشار عکسهایی از حضور وی و مصاحبه با خبرنگاران نوشت: ریان در حاشیه این اجلاس که در تهران برگزار شد، همراه با مدیران خبری رسانههای خارجی از سازمان انرزی اتمی ایران بازدید کرد و دیدارهای جداگانه ای با مدیران خبرگزاریهای منطقه داشت و با آنها در خصوص راههای تقویت روابط رسانهای گفت و گو کرد.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز در صفحه عربی خود چندین توییت در این خصوص منتشر کرد و نوشت، این خبرگزاری به دلیل پوشش مناسب اخبار مربوط به محیط زیست جایزهای از اوانا دریافت کرد.
علاوه بر این رسانهها، شبکه خبری المیادین و خبرگزاریهای مطرح عربی، شخصیتهای رسانهای در جهان عرب از جمله حازم کلاس، سعید الجهوری، ناصر الحارثی، محمود الحسن المنصوری نیز توجه ویژه ای به اجلاس اوآنا در تهران نشان داده و توییت هایی در این خصوص منتشر کردند.