جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی در مراسم تجلیل از نودانشجویان ایرنایی اعم از فرزند و همسر در نشستی گرم و صمیمی، مجموعه ایرنا را یک خانواده دانست.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ۱۹ آبان ماه مصادف با آغاز هفته ترویج علم ( ۱۹ تا ۲۴ آبان ) در جمع نودانشجویان و والدین آن‌ها (همکاران) هدف از برگزاری این نشست را نهادینه کردن این ایده عنوان کرد که مجموعه ایرنا یک خانواده است، زیرا همکاران از طریق همه اعضای خانواده خود به نحوی به سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرتبط می شوند.

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

«حسین جابری‌انصاری» گفت: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی به طور همزمان یک واحد اداری، یک شرکت و موسسه خبری است و این هویت های سه‌گانه پیچیدگی‌هایی ایجاد کرده است.

وی در عین حال گفت: با وجود همه این پیچیدگی‌ها، ما با خانواده هایمان عضو مجموعه بزرگی به نام "ایرنا" هستیم.

جابری‌انصاری توضیح داد: اگر همکاری در ایرنا،  تنها خودش را متعلق به سازمان بداند یا باور داشته باشد که همراه با خانواده اش به خانواده بزرگ تر دیگری وصل می شود، خروجی های متفاوتی خواهد داشت. 

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

مدیرعامل ایرنا، اجرای چنین نگاه و رویکردی در سازمان را لازم و ضروری و منوط به اجرای برنامه های سازمانی دانست تا در همه لحظات ساری و جاری باشد زیرا اگر چنین نگاهی در سازمان نهادینه شود، پیوند مستحکمی بین خانواده بزرگتر ایجاد و در برآیندهای کاری سازمان خود را نشان خواهد داد. 

جابری‌انصاری معتقد است: سازمان و مجموعه‌های موفق؛ آن هایی هستند که نگاه نیروهای آن سازمان این گونه نباشد که فقط ساعتی در سازمان کاری را رفع و رجوع کنند، بلکه آن ها با کارشان زندگی می کنند و خود و خانواده آن ها نیز پیوند عمیقی با سازمان دارند. 

وی به ضعف سازمان در این زمینه اشاره و اعلام کرد در مطالعات عمومی مدیریت می بینیم کسی که عضوی از یک خانواده شد با کسی که فقط  کار موظف رسمی را انجام می دهد دو گونه عملکرد متفاوت خواهد داشت.

جابری انصاری ابراز امیدواری کرد این نگاه نه در یک موضوع بلکه به صورت جاری و ساری در سازمان ایجاد شود و به این باور برسیم که خانواده بزرگی هستیم به نام "ایرنا" که در کنار خانواده های کوچک اعم از همسر و فرزند و مجموعه فامیل، خانواده بزرگتر دیگری از مجموعه همکاران نیز داریم این نگاه در بسیاری از مسائل کارگشا و راهگشا خواهد بود و اگر این حس و پیوند ایجاد شود؛ فراتر از دوران خدمت نیز اثربخش خواهد بود.

وی اختلال در پیوند نسل ها را از مشکلات و آسیب های جامعه دانست، آسیبی که سبب شده والدین دنیاهای متفاوت با فرزندان داشته باشند.

جابری انصاری بخشی از این اختلال را ناشی تحولات جهانی عنوان کرد که طول و عرض و سرعت و عمقش به شکل وحشتناکی افزایش یافته، به گونه ای که هر ثانیه، دقیقه، ساعت و هر روز با تحولات شگرفی در جهان به لحاظ ارتباطات، علوم و فناوری و  سایر جنبه های زندگی اعم از سیاست و تحولات بین المللی مواجه هستیم. 

به گفته وی، تحولات، سنت جهان است اما در گذشته سرعت تحولات آرام تر بود و به اندازه تحولات کنونی سرعت و عمق وجود نداشت به همین علت والدین  نتوانسته اند با این تحولات گام های رو به جلو بردارند در حالی که نسل جدید با این تحولات حرکت کرده اند.

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی بخش دیگری از شکاف نسلی را ناشی از شرایط خاص و استثنایی ایران دانست به گونه ای که همان تحولاتی که در حال اتفاق است در ایران به شکل شدیدتری جریان یافته و برآیند آن فاصله بین نسل ها شده است.

جابری انصاری براین باور است در شرایط کنونی خانواده ای موفق است که بتواند آن پیوند را برقرار کند، هر چه بین پدر و مادر و نسل گذشته با نسل جدید پل ارتباطی مستحکم تری برقرار شود آن خانواده موفق‌تر خواهد بود.  این مهم نیز نیازمند مفاهمه طرفین است تا همدیگر را فهم و درک کنند.

«جابری انصاری» در ادامه این جلسه از نودانشجویان خواست تا ضمن معرفی خود به این پرسش پاسخ دهند که آیا رشته دانشگاهی که در دانشگاه‌ها پذیرش شده اند برحسب علایق و خواست آن‌ها بوده یا تنها هدف آن ها ورود به دانشگاه بوده است؟ 

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

«پانیذ جمالی» نودانشجوی ۱۹ ساله رشته روانشناسی دانشگاه آزاد واحد کرج است. می گوید؛ دوسال آخر دبیرستان در رشته علوم تجربی تحصیل کرده اما در سال آخر با رشته علوم انسانی ارتباط برقرار کرد و در دانشگاه برای کنکور علوم انسانی خود را آماده کرد تا در نهایت در رشته مورد علاقه اش روانشناسی قبول شد. 

جابری انصاری بخشی از موفق ترین افراد دنیا را انسان هایی دانست که در رشته علوم انسانی تحصیل کرده اند در حالی که در کشور ما نگاه خوبی به این رشته وجود ندارد.

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

«عسل بهرامی»فرزند مهدی بهرامی خبرنگار گروه اقتصادی ایرناست که نودانشجوی رشته پزشکی است و اعلام کرد همواره به این رشته علاقه مند بوده است. 

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

«علی نوردل»  فرزند «کامبیز نوردل» رییس گروه تجهیز، پشتیبانی و فناوری اطلاعات ایرناست که دو هفته ای است به عنوان دانشجوی رشته حسابداری مشغول تحصیل در دانشگاه خوارزمی است، می گوید این رشته، اکنون بازار خوبی دارد. او علاقمند بوده در رشته ای تحصیل کند که بتواند به راحتی وارد بازار کار شود.

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

«سیده پرنیا معصومی»  فرزند «عیسی معصومی» کارشناس روابط عمومی ایرناست که چند روزی است در رشته  مدیریت بازرگانی  مشغول تحصیل است. این نودانشجو در دوره دبیرستان در رشته گرافیک با علاقه تحصیل کرد اما با نظر مشاور و برحسب نیاز جامعه رشته مدیریت بازرگانی را انتخاب کرده است.

«ثمین بدر»همسر «محمدامین عبدایمانی» که در اداره کل اخبار خارجی ایرنا مشغول به کار است نیز دانشجوی رشته بیوتکنولوژی است. او می گوید این رشته،  بین رشته ای است و شامل زیست شناسی، شیمی، فیزیک و ریاضی می شود و فارغ التحصیلان این رشته به تولید واکسن برای درمان بیماریها می پردازند.

«حنانه سخاوت»  نودانشجوی رشته میکروبیولوژی فرزند «کریم سخاوت» (سرپرست نمایندگی ایرنا در آستارا) است که بصورت مجازی در این نشست حضور داشت.

«زهرا ملک پور» فرزند «سمیه پناهنده» خبرنگار ایرنا در استان چهارمحال و بختیاری است. وی از دیگر نودانشجویانی بود که به صورت مجازی در این نشست حضور یافت. ملک پور در رشته بیوتکنولوژی دانشگاه اصفهان پذیرش شده و می گوید به رشته های پزشکی و پیرا پزشکی علاقمند بوده و از سوی دیگر با ورود به این رشته تحصیلی می تواند در رشته پزشکی نیز ادامه تحصیل دهد.

کارکنان حاضر در این نشست که به همراه فرزندان دانشجوی خود حضور داشتند خواهان استمرار برگزاری چنین نشست هایی به صورت دوره ای شدند و مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز برگزاری چنین نشست هایی را از برنامه های مدیریتی سازمان دانست.

جابری‌انصاری: همه ما عضو یک خانواده هستیم

در پایان این نشست صمیمی مدیرعامل ایرنا از نودانشجویان خانواده ایرنا تجلیل و ابراز امیدواری کرد افتخار خانواده خود، خانواده ایرنا و ایران باشند.

همچنین کارکنانی که فرزندانشان نتوانسته بودند در این نشست شرکت کنند هدایای فرزندانشان را تحویل گرفتند و با ابرازخرسندی از برگزاری این نشست از عدم حضور فرزند دانشجویشان ابراز تاسف کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.