"وفاق و کارآمدی دولت چهاردهم " در پژوهش ایرنا بررسی شد (۱)

وفاق و کارآمدی در دولت چهاردهم با حضور کارشناسان و صاحبنظران در میزگرد تلاقی گروه پژوهش و بررسی های خبری ایرنا بحث و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، برخلاف معنای ذاتی «وفاق»، دیدگاه‌ها درباره آن متفاوت و گاه متعارض است. از دید «حسین مرعشی»، وفاق باید معطوف به ارتباط دولت با رهبری باشد و جز آن اصالتی ندارد. از نگاه «سیدشهاب‌الدین طباطبایی»، به دلیل تجربه‌های دوران یکدست‌سازی و خالص‌سازی، باید از دعوای جناحی و حزبی دوری کرد.

میزگرد تلاقی "وفاق و کارآمدی دولت چهاردهم " (1) / مرعشی و طباطبایی پاسخ دادند: پزشکیان با چه کسانی وفاق کند؟

در بخش نخست این میز گرد مرعشی به اصل وفاق اشاره کرد گفت وفاق هدف نیست. ممکن است درمرحله اول تا جایی به آن وفاق مورد نظر برسد اما در انتها ابزاری است برای رسیدن به یک هدف؛ آن هم تحصیل رضایت مردم و پیشرفت و توسعه کشور. مردم دیدگاهشان با ما سیاسیون متفاوت است. آنها درخصوص وفاق بی‌طرف هستند. در واقع مردم منتظرند نتیجه وفاق را ببیند که چه دستاوردی برایشان دارد. اگردستاورد مثبت بود و نتیجه حاصل شد، همان طورکه مشاهده کردید در این چند روز اخیر شاهد دستاوردهای وفاق بودیم که اتفاق افتاد؛ وفاق در سطح ملی که منجر شد به تعامل مثبت با دنیا. اگر مردم طعم تجربه خوب وفاق را بچشند حتما موافقان وفاق بیشتر خواهد بود تا مخالفان.

میزگرد تلاقی "وفاق و کارآمدی دولت چهاردهم " (1) / مرعشی و طباطبایی پاسخ دادند: پزشکیان با چه کسانی وفاق کند؟

اما طباطبایی بر این باور است  اختلاف در اصل و نتیجه وفاق وجود ندارد بین هیچ کدام. به نظرم هیچ کدام از مردم ایران سر این اختلافی ندارند چون می‌خواهند موضوعات و مسائل اصلی کشور حل بشود با هر روشی. به نظرم راجع به مفهوم وفاق و آنچه که برداشت می‌شود باید برگردیم به آنچه که در ذهن مولف ایده شکل گرفته است. آقای پزشکیان پارسال مردادماه در جمع هواداران خودشان سه محور را اشاره کردند؛ درخصوص اینکه اگر می‌گویند وفاق و از اختلاف دوری کنیم، اول از اختلافاتی که برپایه مواضع شخصی و حتی جناحی است دست برداریم. تعبیر ایشان این بود که بر پایه نفسانیت شکل گرفته که حالا می‌تواند شخصی باشد یا حزبی، دعوا نکنیم.

اخبار گروه پژوهش ایرنا را اینجا بخوانید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.