شهردار مشهد: ایرنا عاری از اخبار زرد و حاشیه سازی است

شهردار مشهد ایرنا را رسانه مادر و منبع تغذیه برای سایر رسانه ها دانست که به دور از اخبار زرد و حاشیه سازی فعالیت می کند.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، «محمدرضا قلندرشریف» که در آستانه ۹۰ سالگی ایرنا از نمایندگی مشهد بازدید کرد، این رسانه را منبع خبری رسمی و موثق در کشور دانست.

وی افزود: ۹۰ سال کار رسانه‌ای بیانگر تخصص، تجربه، پویایی و استمرار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) است و این رسانه منبع خبری موثق برای همگان به شمار می‌رود.

شهردار مشهد با بیان اینکه ایرنا به عنوان منبع خبری رسمی و موثق در کشور عاری از اخبار زرد و حاشیه‌سازی است، گفت: پایه و اساس این رسانه، بدنه قدیمی و با تجربه آن است.

شهردار مشهد: ایرنا عاری از اخبار زرد و حاشیه سازی است

قلندرشریف به گسترش فعالیت رسانه‌های غیررسمی در فضای مجازی اشاره کرد و اینکه برخی شبکه‌ها با انتشار اخبار و مطالب غیر واقعی و نقدهای غیرمنصفانه به دنبال جوسازی و عضوگیری هستند.

شهردار مشهد با بیان اینکه از پاسخگویی فرار نکرده‌ایم، تصریح کرد: به دنبال حاشیه‌سازی در فضای مجازی نیستیم اما در مقابل رسانه‌های زرد سکوت می‌کنیم.

قلندر شریف به انتشار اخبار امیدآفرین در جامعه که منجر به اعتمادسازی می شود، تاکید کرد و گفت: در حوزه شهری به دور از حاشیه‌سازی به دنبال خدمت رسانی شایسته به شهروندان هستیم.

شهردار مشهد: ایرنا عاری از اخبار زرد و حاشیه سازی است

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌ای گردآوری و انتشار خبر و عکس و تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.

بنیان ایرنا در سال ۱۳۱۳ خورشیدی و با تأسیس «آژانس پارس» در چارچوب سازمانی وزارت امور خارجه و با هدف گردآوری، ترجمه و انتشار اخبار ایران و جهان گذارده شد. نزدیک به چهار دهه بعد، وزارتخانه‌ای با عنوان اطلاع رسانی فعالیت خود را در دولت وقت آغاز کرد و بدین ترتیب در سال ۱۳۴۲، آژانس پارس به «خبرگزاری پارس» با نام اختصاری پانا (PANA) تغییر نام داد.

پیش از این آژانس پارس برای مدتی به طور مشترک با رادیو فعالیت می‌کرد و تهیه‌کنندگی اخبار این رسانه را بر عهده داشت. پایه‌گذاری وزارتخانه «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونی‌هایی را تجربه کند و در این تغییرات، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد و به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری ایرنا (IRNA) تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.