شهردار مهدیشهر: ایرنا با عملکرد حرفه‌ای، رسانه‌ای مورد وثوق است + فیلم

شهردار مهدیشهر گفت: رسانه به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مدیریت شهری نقش‌آفرینی می‌کند و خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) همواره با عملکرد حرفه‌ای مورد وثوق است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا شربتدار عصر یکشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان سمنان به مناسبت ۹۰ سالگی این خبرگزاری افزود: ارتباط بین مدیریت شهری و مردم برای پیشرفت شهرها موثر است و رسانه نقشی مهم در تقویت این ارتباط دارد.

شهردار مهدیشهر گفت: دقت، سرعت و صحت سه اصل مهم در انعکاس خبرهاست. انتشار خبر طبق این سه اصل در جذب مخاطب نقشی مهم دارد و خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) سازمانی با ساز و کاری هدفمند و قدرتمند با نیروی انسانی توانمند است.

وی ادامه داد: شهرداری به عنوان نهادی که با مردم بیش از دستگاه‌های اجرایی در ارتباط است، برای پیشبرد طرح‌ها نیازمند مشارکت مردمی است و تحقق این راهبرد با همراهی و تعامل رسانه‌ها امکان‌پذیر می‌شود.

نقش سازنده تعامل مدیریت شهری و رسانه‌ها

وی اضافه کرد: اگر مدیریت شهری با رسانه در تعامل نباشد، نمی‌تواند در معرفی ظرفیت‌ها، رونق گردشگری و پیرو آن رونق اقتصادی موفق عمل کند.

شربتدار تصریح کرد: همراهی رسانه‌ها با مدیریت شهری یک اصل مهم برای دستیابی به نتیجه مطلوب است و از جمله برنامه‌های گردشگری که با همراهی رسانه‌ها به خوبی معرفی و برگزار شد، «جشنواره ملی حاصَل» در مهدیشهر بود.

مهدیشهر مهد عشایر

شهردار مهدیشهر بیان کرد: «جشنواره ملی حاصل» یکی از رخدادها برای نمایش توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایل عشایر سنگسر از جمله برنامه‌های شاخص در رونق گردشگری است که با همراهی رسانه و اطلاع‌رسانی این رویداد بیش از ۴۰ هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند.

برگزاری جشنواره ایل سنگسر به عنوان یکی از جشنواره‌های مدنظر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از آبان ۱۳۹۸ کلید خورد.

نام «جشنواره حاصل» برگرفته از یک اصطلاح معروف گویش سنگسری است. در فصل پاییز همزمان با بازگشت از ییلاق، عشایر به مجموعه تولیدات لبنی خود در زبان محلی حاصَل می‌گویند.

مهدیشهر در حدود ۱۵ کیلومتری شمال سمنان، تا تهران حدود ۲۳۰ کیلومتر فاصله دارد و گردشگران تهرانی می توانند با سرعت حداقل ۷۰ کیلومتر بر ساعت بعد از سه ساعت طی مسیر به شهر گردشگری مهدیشهر برسند و از جشنواره ملی ایل سنگسر در روزهای تابستان دیدن کنند.

عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل می شوند که مهمترین و بزرگترین طایفه را ایل سنگسری تشکیل می دهد، به روایتی این عشایر طولانی ترین مسیر کوچ عشایر کشور را دارند و تولید ۸۰ نوع مشتقات لبنی و ۴٠ نوع نان از جمله قابلیت های عشایر سنگسر در بخش گردشگری است.

عشایر ایل سنگسری ۳۲ نوع فرآورده لبنی با شیر تولید می کنند که آروشه و چیکو از جمله این فرآوردهای لبنی است که با هدف معرفی تولیدات عشایری به منظور رونق گردشگری استان سمنان، گواهی انطباق استاندارد نیز دریافت کرده است.

نگاهی به تاریخ ۹۰ ساله ایرنا

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) طی ۹۰ سال اخیر به عنوان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین منابع خبری در کشور شناخته می‌شود و توانسته است با پوشش گسترده اخبار داخلی و بین‌المللی، اعتبار خود را در بین مخاطبان حفظ کند.

ایرنا سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به عنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس خبری پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل شد و شروع به فعالیت کرد.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به «خبرگزاری جمهوری اسلامی» با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی رسانه‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و رسانه رسمی نظام جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) در سمنان نیز یکم مرداد ۱۳۵۴ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و اکنون علاوه بر مرکزی در سمنان، در شاهرود دفتر شرق استان و خبرنگاری در غرب استان دارد.

«مسعود پزشکیان» رییس جمهور، روز شنبه یازدهم اسفند ۱۴۰۳ با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در آیین بزرگداشت ۹۰ سالگی این سازمان شرکت کرد.

اخبار ایرنا سمنان را اینجا بخوانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.