به گزارش روابط عمومی ایرنا، فریدون نجفی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به مناسبت رخداد ۹۰ سالگی خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: قبل از هر چیز شایسته است۹۰ سالگی این رسانه ارزشمند را تبریک میگویم و برای خبرنگاران و کادر رسانهای آن آرزوی توفیق بیش از پیش داشته
باشم.
کارگردان ادامه داد: ایرنا بهعنوان یکی از معتبرترین و قدیمیترین رسانههای کشور، همواره نقش مهمی در اطلاعرسانی دقیق، شفاف و حرفهای ایفا کرده است.
این کارگردان شاخص استان چهارمحال و بختیاری پوشش گسترده موضوعات ملی و بینالمللی و حضور موثر در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را از دیگر ویژگیهای بارز این رسانه عنوان کرد و گفت: از نظر من، ایرنا با ایجاد بستری برای تعامل میان رسانه و هنرمندان، نقش موثری در
معرفی و حمایت از هنر و سینمای ایران داشته است.
نجفی اضافه کرد: این تعامل، فرصت مناسبی را برای برجسته کردن ظرفیتهای فرهنگی و هنری کشور و ایجاد آگاهی عمومی فراهم کرده است.
وی در ادامه به بیان پیشنهاداتی در راستای تقویت این رسانه نیز پرداخت و اظهار داشت: با توجه به سرعت تحولات رسانهای و دیجیتال، گسترش فعالیتهای چندرسانهای و استفاده از فناوریهای نوین میتواند به جذب مخاطبان بیشتر کمک کند.
این کارگردان سینمای ایران یادآور شد: همچنین ایجاد پلتفرمهای تعاملی برای دریافت بازخورد از مخاطبان و افزایش پوشش موضوعات مرتبط با جوانان و فناوریهای نوظهور، میتواند تاثیرگذاری ایرنا را بیشتر کند.
به گزارش ایرنا، فریدون نجفی با آثار مستند، فیلم کوتاه و داستانی بلند موفق به کسب جوایز بین المللی و ملی شده است.
به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بهعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت نمود. پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا
خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند.
در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفهای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.
سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازهای در فعالیتهای این رسانه گشوده شد.
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیتهای ایران و جهان به ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش
داد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانهای شناخته شده به شمار میرود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاههای خبری جهان قرار دارد.
با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیری های مسوولان و سیاست های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.
اخبار نمایندگی ایرنا در استان چهارمحال و بختیاری را اینجا بخوانید.
نظر شما