خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) طی ۹۰ سال اخیر به عنوان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین منابع خبری در کشور شناخته شده و توانسته است با پوشش گسترده اخبار داخلی و بین‌المللی، اعتبار خود را در بین مخاطبان حفظ کند. این خبرگزاری با رعایت اصول حرفه‌ای journalism و ارائه اطلاعات دقیق و سریع، نقشی کلیدی در اطلاع‌رسانی به اقشار مختلف جامعه ایفا کرده است.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌ای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.

ایرنا سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به عنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس خبری پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت کرد. پایه‌گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونی‌هایی را 

تجربه کند.

در این دگرگونی‌ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری « ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی رسانه‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد.

ایرنا، علاوه بر ۳۱ مرکز استان، در ۲۳ شهر کشور شامل: آبادان، آستارا، بروجرد، تربت حیدریه، جیرفت، چابهار، دزفول، ساوه، سبزوار، شاهرود، شهرری، قشم، قصر شیرین، کاشان، کیش، گچساران، گناباد، گناوه، گنبد، لارستان، لاهیجان، مراغه، مهاباد و نوشهر نمایندگی فعال دارد.

ایرنا، توسط نمایندگی‌های مستقر یا شبکه خبرنگاران آزاد رویدادهای خبری منطقه و بین الملل را پوشش خبری و تصویری می‌دهد.

قالب‌های عمومی اخباری که در ایرنا تولید می‌شود شامل: اخبار تولیدی، پوششی، مصاحبه، دریافتی، ترجمه، گزارش تحلیلی و گزارش خبری است.

ایرنا در گروه نظرسنجی هم فعالیت دارد و این گروه نظرسنجی زیر نظر دفتر پژوهش و بررسی‌های خبری فعالیت می‌کند و در موضوعات مهم روز اعم از: سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تعداد قابل توجهی پروژه نظرسنجی در سطح ملی و استانی به صورت حضوری و با اعزام پرسشگر به 

مناطق مختلف به انجام رسانده است.

اداره کل اخبار داخلی ایرنا به سرویس‌هایی شامل: سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، علمی و دانشگاه تقسیم شده است.

اداره کل اخبار خارجی هم به سرویس‌هایی شامل: اروپا و آمریکا، خاورمیانه و آفریقا، آسیا و اقیانوسیه، انگلیسی، عربی، برون مرزی و گروه‌های سه گانه اخبار شب تقسیم شده است.

ایرنا درحال حاضر در شبکه‌های اجتماعی اعم از: کانال تخصصی خبر سروش ایرنا @irna_۱۳۱۳، اینستاگرام ایرنا irna_۱۳۱۳@، صفحات توئیتر (۸ صفحه توئیتر به زبان‌های غیرفارسی. انگلیسی @irnaEnglish ، عربی @irna_arabic ، اسپانیولی @irna_es ، ترکی استانبولی @irna_turkish فرانسوی @irnafrench ، آلمانی @irna_German ، اردو @irnaUrdu ، روسی @irnarussian ، ۱ صفحه بین الملل @irnaint ،۱ صفحه پژوهش @irnaarticle۹۴ و ۱ صفحه توئیتر ایرنا فارسی irna_۱۳۱۳@ حضور فعال دارد.

ایرنا در کلام امام و رهبری

بیانات حضرت امام خمینی (ره) در جمع مدیران ایرنا در هفتم مهرماه سال ۱۳۶۱

حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی، روز هفتم مهرماه سال ۱۳۶۱ در جمع مدیران سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی فرمودند: آنچه در خبرگزاری‌ها مهم است کیفیت آن است؛ زیرا هر کدام که به راستی و راستگویی نزدیکتر باشند، شوق انسان را به گوش دادن بیشتر می‌کند.

در جمهوری اسلامی، باید صادقانه تمامی اخبار و خصوصا مسائل مربوط به جنگ و نحوه برخورد دولت‌های بزرگ با ملت ایران، برای مردم بازگو شود.

بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مدیران ایرنا

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز شانزدهم آذر ماه سال ۱۳۷۱ در دیدار مدیرعامل و مدیران سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی و مسئولان دفاتر نمایندگی‌های این سازمان در سراسر کشور با ایشان ضمن رهنمودهایی بر لزوم استفاده صحیح از ابزار در خبر جهت سازندگی 

ملی و تحقق اهداف و آرمانهای اسلامی و انقلابی تاکید کردند.

مقام معظم رهبری در این دیدار از حرفه خبرنگاری به عنوان مسئولیت بسیار حساس و مهم و تعیین کننده یاد کردند و فرمودند: بخش عظیمی از تبلیغات جهانی در پوشش خبر انجام می‌شود و امروز بسیاری از خبرگزاری‌ها و مراکز تولید و اشاعه خبر با نادیده گرفتن صدق و صحت خبر مسئولیت 

وجدانی خود را پایمال می‌کنند و آنچه را که تحت عنوان خبر به افکار عمومی ملت‌ها ارائه می‌دهند در حقیقت تفسیر برداشت و تحلیل از یک خبر در جهت مقاصد و مطامع استکبار جهانی است.

اکنون که ۹۰ سال از عمر خبرگزاری جمهوری اسلامی گذشته است، ایرنا مرکز اراک در قالب میزگردی با حضور برخی از فعالان رسانه‌ای به عملکرد این مجموعه در سطح استان پرداخته است و هر یک از شرکت‌کنندگان در این میزگرد اظهاراتی داشتند که بسیار جالب و شنیدنی بود.

نام و آوازه ایرنا؛ رسانه‌ای با قدمت و اعتبار

خبرنگار هفته‌نامه «چشم‌براه» با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری خبرگزاری ایرنا و تبریک ۹۰ سالگی آن گفت: این رسانه با عمر طولانی، توانسته به نهاد موثر خبری تبدیل شود و روند اطلاع‌رسانی را با گامهای بلند و شایسته بردارد.

شهناز رجبی افزود: ایرنا، به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین خبرگزاری‌های رسمی کشور، با ارائه اخبار و تحلیل‌های دقیق، نقشی کلیدی در تنویر افکار عمومی و اطلاع‌رسانی به شهروندان ایفا می‌کند. این رسانه با تاریخچه‌ای غنی و گستره‌ای از فعالیت‌ها، همواره تلاش کرده است تا صدای ایران را به جهان و صدای جهانیان را به ایران برساند.

وی ادامه داد: خبرگزاری ایرنا سال ۱۳۵۷ به عنوان بازوری رسانه انقلاب توانست از تغییرات سیاسی کشور حمایت و به صورت رسمی و دولتی، جایگاه رسانه‌ای خود را تثبیت کند.

این فعال رسانه‌ای تصریح کرد: ایرنا، با توسعه فناوری‌های نوین در حوزه رسانه، بروز شد و موفق شده در بستر فضا مجازی فعالیت‌های خود را دنبال کند و کانال‌های فضای مجازی این رسانه در پلتفرم‌های مختلف از کانال‌های خبری پربازدید است.

خبرنگار « رویداد امروز» در استان مرکزی گفت: ایرنا، تنها خبرگزاری داخلی صرف نیست بلکه نهاد خبری اجتماعی، فرهنگی و علمی است که توانسته در سطح بین‌الملل منبع قابل اعتمادی برای نهادهای برون مرزی هم باشد.

رجبی اضافه کرد: ایرنا به عنوان یکی از رسانه‌های معتبر خبرگزاری کشور، به سبب جایگاه ویژه‌ای که دارد، با پرورش و تربیت نیروهای حرفه‌ای در حوزه خبر، نقشی کلیدی در پوشش اخبار و اطلاع‌رسانی ایفا کرده است.

وی ادامه داد: این تلاش‌ها موجب شده که ایرنا به منبعی مهم و قابل اعتماد برای دریافت اخبار تبدیل گردد. با توجه به این روند، انتظار می‌رود این رسانه در آینده نیز با تقویت و توسعه فعالیت‌های خود، جایگاه خود را در عرصه اطلاع‌رسانی بیش از پیش ارتقاء دهد و به دلیل بهره‌مندی از نیروهای 

متخصص و حرفه‌ای، به مرجع اصلی اخبار در حوزه‌های مختلف تبدیل شود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

خودسانسوری بلای جان رسانه و عامل تضعیف اعتماد عمومی

سردبیر هفته‌نامه «نامه‌اراک» هم گفت: خودسانسوری از دغدغه‌های رسانه‌ای محسوب می‌شود که در شاکله رسانه‌ها وجود دارد و از آنها منفک نیست، اما این خوسانسوری در خبرگزار ایرنا بیشتر مشهود است.

آزاده بُکایی افزود: پدیده خودسانسوری در رسانه‌ها، به ویژه رسانه‌هایی مانند ایرنا که وابسته به دولت هستند، می‌تواند ارتباط میان دولت و مردم را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.

وی ادامه داد: زمانی که رسانه‌ها به دلیل فشارها یا محدودیت‌های داخلی نتوانند به‌طور آزادانه اطلاعات را منتشر کنند، این امر باعث می‌شود که مردم اطلاعات حقیقی و دقیقی از وضعیت مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نداشته باشند.

این فعال رسانه‌ای بیان کرد: در نتیجه، مردم نمی‌توانند به درستی نیازها و نظرات خود را به دولت منتقل کنند و دولت نیز قادر نخواهد بود به‌طور مؤثر به دغدغه‌ها و درخواست‌های عمومی پاسخ دهد. این نوع ارتباط ناقص می‌تواند منجر به بی‌اعتمادی عمومی نسبت به رسانه‌ها و به‌ویژه دولت شود 

و این خود می‌تواند تأثیرات منفی بیشتری بر روی جامعه و فرآیندهای دموکراتیک داشته باشد.

بکایی افزود: بنابراین، عدم شفافیت و عدم توانایی در ارائه اطلاعات واقعی می‌تواند اثرگذاری رسانه‌ها را به حداقل برساند و عملاً آن‌ها را به ابزاری صرف برای انتقال پیام‌های دولتی تبدیل کند. برای بهبود این وضعیت، نیاز به اصلاحاتی در چارچوب‌های رسانه‌ای و افزایش استقلال و آزادی بیان 

احساس می‌شود.

وی بیان کرد: خبرنگاران ایرنا چون دغدغه امنیت شغلی ندارند و از حقوق ثابت به همراه بیمه برخوردار هستند مشکلاتی که سایر رسانه‌ها محلی با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، ندارند و ایرنا نتوانسته به خاطر این مسئله، ارتباط مستقیمی با مردم برقرار کند درحالی که رسانه، چشم و گوش مردم 

است و باید دغدغه مردم را منعکس کند.

سردبیر هفته نامه «نامه‌اراک» در ادامه درباره شفافیت رسانه‌ها هم گفت: شفافیتی که از رسانه‌ها در انعکاس اخبار به ویژه ایرنا به عنوان رسانه دولت انتظار است، دیده نمی‌شود، تحلیل مباحث روز در ایرنا وجود ندارد و ایرنا فقط به انعکاس یک خبر بسنده می‌کند یعنی انتظاری که از رسانه ملی، 

هست در ایرنا دیده نمی‌شود.

بُکایی افزود: این وضعیت از چند سال گذشته یعنی از دهه ۹۰ شروع شده و شفافیت در ایرنا ضعیف شده و در سال‌های ۷۶ تا ۸۴ اوج کارکرد ایرنا بود اما آرام آرام از آن فاصله گرفت و در مقطعی مقوله خصوصی‌سازی ایرنا مطرح و مدیریت حاکم بر این رسانه مانع آن شد و باعث شد تا ایرنا از 

جایگاهی که باید داشته باشد فاصله بگیرد.

این فعال رسانه‌ای افزود: دیگر موضوعی که ایرنا می‌تواند در آن نقش موثر داشته باشد، ارتباط با احزاب و گروههای سیاسی است، در جامعه‌ای هستیم که شعار دولت «صدای بی‌صدایان» است در این مهم، چقدر ایرنا توانسته موفق عمل کند و صدای لایه خاموش جامعه باسد؟

وی درباره فعالیت ایرنا در دوره انتخابات نیز گفت: ایرنا نیز مانند احزاب سیاسی وارد کارزار انتخاباتی می‌شود و بعد از تمام شدن انتخابات، همه چیز تعطیل می‌شود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

تغییر رویه ایرنا به سمت بیان مشکلات مردم در سال‌های اخیر

مدیر خبرگزاری ایسنا در استان مرکزی هم با تبریک ۹۰ سالگی خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: در ۲ ساله اخیر روند تولیدات ایرنا متفاوت شده و در حوزه گزارش تولیدات خبری شکل گرفته که بیشتر در سطح مطرح کردن دغدغه مردمی بوده است و حرف دل مردم را بیان می‌کند.

لیلا بنیادی افزود: خبرنگاران ایرنا با تهیه گزارش‌های اجتماعی، فرهنگی و مناسبتی تلاش دارد تا به بدنه دولت تلنگر بزنند.

وی اضافه کرد: ایرنا به ارائه گزارش‌های میدانی و عمیق‌تری از مشکلات مردم و وضعیت موجود در مناطق مختلف پرداخته است. این نوع گزارش‌ها به مردم کمک می‌کند تا از واقعیت‌های موجود آگاه شوند و همچنین مسئولین را به پاسخگویی بیشتر وادار کند.

این فعال رسانه‌ای بیان کرد: ایرنا به برگزاری میزگردها و مصاحبه‌های تخصصی با کارشناسان، فعالان اجتماعی و مردم پرداخته است. این گفت‌وگوها می‌تواند فضای بیشتری برای بیان مشکلات ایجاد کند و راهکارهایی برای حل این مشکلات ارائه دهد.

بنیادی ادامه داد: در مقاله‌های تحلیلی و گزارش‌های خبری، ایرنا به انتقادات از ساختارهای اقتصادی و اجتماعی موجود پرداخته است تا بتواند صدای مردم را به گوش مسئولین برساند.

وی اظهار کرد: ایرنا می‌کوشد در سرویس پژوهش به نیاز مخاطب پاسخ دهد و باز شدن این دریچه موجب شده تا این رسانه بتواند مطالبات و نیازهای مردم را بیشتر و پررنگتر منعکس و مسئولان را وادار به پاسخگویی کند.

مدیر خبرگزاری ایسنا استان مرکزی توضیح داد: گاهی اوقات مسئولان به خبرنگاران پاسخگو نیستند اما چون ایرنا، خبرگزاری دولت است، پس مسئول موظف به پاسخگویی به رسانه مختص دولت است.

بنیادی ادامه داد: ایرنا می‌تواند و باید مسئولان را پای میز پاسخگویی بنشاند زیرا هم از ظرفیت خبرنگاران توانمند و حرفه‌ایی برخوردار است و هم به خاطر جایگاهی که دارد، از عهده این مهم و پاسخگویی مدیران برمی‌آید.

وی اضافه کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی به خاطر جایگاهی که در حوزه اصلاع‌رسانی برعهده دارد در سطح بالاتری از دستگاه اجرایی قرار دارد و اهرم نظارتی مسئولان است بنابراین مدیران موظف هستند به خبرگزاری ایرنا پاسخگو باشند.

مدیر خبرگزاری ایسنا استان مرکزی تصریح کرد: یکی از معضلات رسانه‌ها این است که نیروهای خبری آنها به علت نداشتن درآمد کافی، زود از مجموعه خبری منفک می‌شوند و رسانه‌ها نمی‌تواند دغدغه مالی خبرنگاران خود را تامین کنند و در شرایط کنونی، رسانه‌ها با تدبیر و زحمت توانسته‌اند به 

حیات خود ادامه دهند اما ایرنا از این قاعده به سبب اعتبارات دولتی، مستثنی است.

بنیادی گفت: یکی از انتظاراتی که از ایرنا وجود دارد تربیت خبرنگاران حرفه‌ای است، ایرنا با وجود برخورداری از ظرفیت‌های ارزشمند سخت‌افزاری و نرم افزاری می‌تواند به تربیت نیرو حرفه‌ای ورود کند و زمانی که رسانه‌های دیگر به نیروی خبری نیاز دارند با کمترین مشکل بتواند نیروی مورد نیاز خود را تامین کند.

وی اضافه کرد: اگر قرار است رسانه تاثیرگذار باشد باید منتقد باشد مسئولان ما رسانه‌ای نیستند و برای این مهم لازم و ضروری است تا از مشاوره رسانه‌ای استفاده کنند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

ایرنا و ایسنا مرجع اصلی اخبار برای نشریات محلی هستند

خبرنگار روزنانه عطریاس هم در این میزگرد با تبریک ۹۰ سالگی ایرنا گفت: خبرگزاری‌های ایرنا و ایسنا مرجع صحت خبر هستند باید توجه بیشتری به صداقت در اخبار داشته باشند.

زهره صادقی افزود: ایرنا استان مرکزی توانسته با استفاده از نیروهای حرفه‌ای در ارسال اخبار، سرعت انتشار اخبار را به خود اختصاص دهد که نمونه آن انتشار اولین خبر از تصادف استاندار مرکزی بود که با انعکاس به موقع، توانست از انتشار خبر در فضای مجازی به همراه حواشی غیرخبری، 

جلوگیری کند و رسالت خود را در انعکاس به موقع، به انجام برساند.

وی خاطر نشان کرد: بستر اعتمادی که مردم نسبت به ایرنا دارند بسیار جای کار دارد اینکه گفته شد، ایرنا دچار خودسانسوری می‌شود شاید به این دلیل است که سیاست‌های سازمان مرکزی این خبرگزاری چنین رویکردی را به دفاتر و مراکز استانی ابلاغ می‌کند و ملزم به اجرا هستند.

این فعال رسانه‌ای به نقش موثر رسانه پرداخت و گفت: اما تاکی باید با دست و نگاه بسته کار کرد وقتی شما خبرگزاری دولت هستید دولت نیاز دارد آلارم‌هایی را به گواه خبرگزاری خود دریافت کند و ایرنا مراکز استانها می‌توانند مشاور رسانه‌ای استانداران باشند و این می‌تواند از استان مرکزی آغاز 

شود.

صادقی افزود: اکنون که دولت، شعار وفاق را مطرح می‌کند و آزادی بیان به رسانه و موافق و مخالف داده، زمان مناسبی برای این بسترسازی است.

وی تاکید کرد: چرا باید دامنه اختیارات اخبار را به شبکه‌های آن سوی آب واگذار کنیم؟ و چرا باید اجازه داد موضوعات اصلی کشور را آنها منعکس کنند و با افزودن و کاستن از خبر آنچه مورد هدف رسانه خود است منتشر شود.

خبرنگار روزنانه عطریاس در بخش دیگری از سخنانش به توانمندی‌های صنعتی استان مرکزی پرداخت و گفت: ما استان ثروت‌ساز و ثروت‌خیزی در استان مرکزی هستیم اما آزادی عمل در حوزه رسانه در استان صنعتی وجود ندارد و بستر این مهم را ایرنا به عنوان رسانه دولت چهاردهم که صدا و ندای وفاق و آزادی عمل می‌دهد را باید فراهم کرد زیرا جامعه نیاز به صداقت دارد.

صادقی افزود: نگاه‌ها و اذهان مردم آماده شنیدن اخبار صادقانه است چون هر موضوعی که مطرح می‌شود، مخاطب با بی‌اعتمادی به آن نگاه می‌کند، بنابراین ما باید به عنوان پل محکم ارتباطی با شاکله مردم باشیم و اجازه ندهیم مباحث مهم مملکت ما توسط رسانه‌های خارجی منعکس شود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

اعتماد عمومی برگ زرینی بر تاریخ ۹۰ ساله ایرنا است

مسئول بسیج رسانه استان مرکزی هم با تبریک ۹۰ سالگی ایرنا گفت: سابقه کار ۹ دهه‌ای و نگه‌داشت اعتماد جامعه، برگ زرینی از تنومندی خبرگزاری جمهوری اسلامی در حوزه رسانه است.

جواد اکرمی افزود: احزاب و نشریات در ایام انتخابات، کار سیاسی را پر رنگ‌تر انجام می‌دهند اما تنها خبرگزاری که در ایام انتخابات به شکل واقعی به مقوله نقش احزاب پرداخت، خبرگزاری ایرنا استان مرکزی بود.

خبرگزاری ایرنا استان مرکزی در ایام فعالیت‌های تبلیغاتی کار شورآفرین انجام داد و تلاش کرد تا تعداد بیشتری برای مشارکت در انتخابات حضور داشته باشند و با برگزاری میزگردهای خبری و گزارشی و دعوت از تمامی جریان‌های سیاسی استان نقش خود را در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در استان 

به خوبی ایفا کرد.

وی در ادامه به ایجاد امیدآفرینی در انتشار اخبار پرداخت و بیان کرد: در ایامی که فضا بسیار ناامیدانه است و افزایش نرخ طلا، دلار و تورم در اقتصاد کشور مشهود است، رسانه می‌تواند با مطالبه از مسئولان به جو امیدآفرینی کمک کند.

مسئول بسیج رسانه استان مرکزی ادامه داد: بیان دغدغه مردم برای مسئولان موجب امیدآفرینی در بین آحاد جامعه است و رسانه باید بتواند در انتخاب عناوین خبری، امیدآفرینی و اعتماد را در جامعه منعکس کند و از ایجاد روحیه ناامیدی و سیاه نشان دادن فضای جامعه بپرهیزد.

اکرمی تصریح کرد: فضای مطبوعاتی درحال رفتن به کما است اما می‌توان از بستر فضای مجازی برای توسعه فعالیت رسانه‌ای که بازخورد بیشتری هم دارد، استفاده کرد.

وی به مقوله آموزش خبرنگاران اشاره کرد و ادامه داد: آموزش خبرنگاری و خبر نویسی برای افراد تازه کار در عرصه خبر نیاز است و چه بسا لازم است تا افرادی که در این عرصه فعالیت هم دارند، آموزش‌های بیشتر ببینند.

مسئول بسیج رسانه استان مرکزی گفت: باید از ظرفیت خبرگزاری ایرنا استان مرکزی و خانه مطبوعات برای آموزش خبرنگاران استفاده شود تا خبرنگاران این خطه به سمت غنی شدن پیش بروند و حرفه‌ای‌تر شوند.

پایبندی به بی‌طرفی و صداقت، اساس اطلاع‌رسانی موثر

رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان مرکزی هم گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) همواره بر اهمیت بی‌طرفی و صداقت در ارائه اخبار و اطلاعات تأکید دارد. این رویکرد نه تنها به تقویت اعتماد عمومی به رسانه‌ها کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در ارتقای آگاهی و مشارکت 

جامعه در فرآیندهای دموکراتیک ایفا می‌نماید.

مصطفی مجللی افزود: ایرنا به عنوان یک منبع معتبر سعی دارد تا با پوشش دقیق رویدادها، صدای واقعی مردم را به گوش تمامی اقشار جامعه برساند.

وی ادامه داد: ایرنا به‌عنوان خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد تا اخبار و اطلاعات را به‌طور دقیق و مستقل به مردم و مسئولان منتقل کند. این رسانه به تلاش در جهت اطلاع‌رسانی شفاف و سریع از مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی می‌پردازد و سعی دارد صدای مردم را به 

مسئولان برساند.

رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: ایرنا اراک این آمادگی را دارد که به پایگاهی برای رسانه‌های مختلف از هر طیف و گرایش سیاسی تبدیل شود و در مورد مشکلات و چالش‌های استان در این مرکز بحث و تبادل نظر و سپس نتیجه جلسات به مسئولان ارشد استان منتقل 

شود.

مجللی بیان کرد: برگزاری میزگردهای تخصصی می‌تواند فرصتی برای بحث و بررسی عمیق‌تر موضوعات مهم و چالش‌هایی که استان با آن‌ها مواجه است، فراهم آورد. این اقدام نه تنها به افزایش آگاهی عمومی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز طرح‌های راهبردی و همکاری‌های مؤثر برای حل 

مشکلات نیز باشد.

وی افزود: همچنین، ایجاد پایگاه رسانه‌ای می‌توان به جذب مشارکت بیشتر خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان منجر شود.

خبرگزاری جمهوری اسلامی؛ منبعی معتبر و قابل اعتماد در ۹۰ سال فعالیت + فیلم

خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی اکنون در شهرهای اراک، ساوه و خمین با بهره‌گیری از ۹ نیرو خبری به فعالیت رسانه‌ای مشغول است.

مصطفی مجللی‌نسب، مدیر ایرنا استان مرکزی هم درباره تربیت خبرنگاران گفت: ایرنا استان مرکزی هم ظرفیت و هم فضای مناسبی برای برگزاری دوره‌های تربیت و آموزش خبرنگاری مقدماتی و حرفه‌ای دارد اما لازم است بعد از آموزش فرصت جذب آنان در بخش‌های مختلف خبری و رسانه‌ای 

استان فراهم شود.

اخبار نمایندگی ایرنا در استان مرکزی را اینجا بخوانید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.