به گزارش روابط عمومی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی به مناسبت ۹۰ سالگی ایرنا با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص روایتگری صحیح در جنگ روایتها افزود: این روایتهای مختلف است که صحنهها را میسازد و مردم را درگیر میکند و ایرنا به عنوان یکی از قدیمیترین رسانههای کشور توانسته در این مسیر همواره مرجعیت رسانهای خود را حفظ کند.
وی با تاکید براهمیت و ضرورت روایت صحیح اظهار داشت: در این شرایط باید روایتها به نحو صحیح ثبت و ضبط شود در غیر این صورت دشمن آنگونه که میخواهد روایتگری میکند.
امام جمعه شهرکرد ادامه داد: دشمن در تلاش است در جنگ روایتها، حقایق را وارونه و به نفع خود ثبت و ضبط کند به همین دلیل است که حضور قوی رسانهای چون ایرنا در این میدان ضروری است.
فاطمی با بیان اینکه در شرایط کنونی برخی از روایتها براساس حب و بغضها است اظهار داشت: وقتی دشمن تمایلی به جمهوری اسلامی نداشته باشد تلاش میکند اخبار را به صورت وارونه و به ضرر نظام نقل کند به همین دلیل است که حضور قدرتمند رسانهها به خصوص رسانهای مانند خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) برای انعکاس حقایق و رویدادها ضروری است.
امام جمعه شهرکرد گفت: بیان صحیح و بیغل و غش اخبار و روایتها در این شرایط ضروری است چون همین روایتها است که برای آیندگان باقی میماند و در مقابل روایتگری دشمن نسل آینده را به تحقیق و جست وجو وامیدارد.
وی ادامه داد: وجود تشکیلات عظیم رسانهای ایرنا با روایتگری صحیح برای اثبات و به رخ کشیدن حقانیت نظام جمهوری اسلامی لازم و ضروری است و باید با دقت هرچه تمامتر این رویدادها برای آیندگان رصد، ثبت و ضبط شود.
به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بهعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت نمود. پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند.
در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفهای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.
سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازهای در فعالیتهای این رسانه گشوده شد.
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیتهای ایران و جهان به ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانهای شناخته شده به شمار میرود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاههای خبری جهان قرار دارد.
با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیریهای مسوولان و سیاستهای رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.
اخبار نمایندگی ایرنا چهارمحال و بختیاری را اینجا بخوانید.
نظر شما