کارشناس سیاسی گلستان: نقطه قوت ایرنا، صحّت اخبار آن است

یک کارشناسی سیاسی استان گلستان با تبریک ۹۰ سالگی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، صحّت اخبار را نقطه قوت این رسانه ملی دانست و تصریح کرد: این ویژگی در کنار سرعت و دقّت در اطلاع‌رسانی، سبب اعتماد مردم، مسوولان و دستگاه‌های اجرایی به اخبار این رسانه است.

به گزارش روابط عمومی ایرنا، امانقلیچ شادمهر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خبرگزاری جمهوری اسلامی از قدیمی‌ترین و پویاترین دستگاه مطبوعاتی و اطلاع رسانی کشور با گستره بین المللی در پوشش اخبار است.

وی افزود: ایرنا به خاطر پوشش گسترده اخبار و تنوع محصولات خبری و همچنین به عنوان یکی از منابع مهم تولید خبر، دارای نقاط قوت بسیاری است.

شادمهر ادامه داد: خبرگزاری جمهوری اسلامی برخلاف برخی رسانه‌ها که تنها بازنشر دهنده اخبار هستند در مقوله‌های گوناگون وارد شده و محصولات خبری تولید می‌کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم همچنین گفت: ایرنا در عرصه اطلاع رسانی و صیانت از حقوق اجتماعی و شهروندی و نیز اقوام و مذاهب اسلامی، شفاف، دقیق و به روز عمل می‌کند و امیدوارم به این رویه ادامه دهد.

عملکرد ایرنا در گنبدکاووس و گلستان قابل قدردانی است

نماینده مردم گنبدکاووس در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی همچنین با رضایت از عملکرد نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی در این شهرستان مرزی و نیز استان گلستان گفت: ایرنا فارغ از هر نوع نظر، دیدگاه و بینش تنها و تنها برای پیشرفت گنبدکاووس و استان می‌اندیشد و محصولات خبری تولید می‌کند.

شادمهر افزود: ایرنا به شکل فزاینده در تسهیل امور و بیان مطالبات و دغدغه‌های مردم و پیگیری آن، گام‌های بسیار خوبی در گنبدکاووس و گلستان برداشته است.

وی ادامه داد: به عملکرد ایرنا در گنبدکاووس و گلستان و تیزهوشی و دقت خبرنگاران ایرنا در پوشش اخبار و تهیه تولیدات خبری دست مریزاد می‌گویم و امیدوارم این رویه همچنان ادامه یابد.

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به‌عنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل شد و شروع به فعالیت نمود. پایه‌گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا 

خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونی‌هایی را تجربه کند.

در این دگرگونی‌ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه‌ای گردآوری، انتشار خبر، عکس و تولید محصولات رسانه‌ای- خبری در تاریخ ایران است.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دی ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه‌ای در فعالیت‌های این رسانه گشوده شد.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و برپایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت‌های ایران و جهان به‌ ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانه‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه‌های خبری جهان قرار دارد.

با توجه به جایگاه ایرنا، بخش مهمی از استنادهای رسانه های داخلی و خارجی به رویدادهای ایران، منطقه و حتی جهان، موضع گیری های مسوولان و سیاست های رسمی کشور معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.

شهرستان گنبدکاووس با بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی تنها یک کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

اخبار ایرنا در نمایندگی استان گلستان را اینجا بخوانید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.