به گزارش روابط عمومی ایرنا، آیتالله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با سرپرست و شماری از کارکنان خبرگزاری ایرنا(مرکز اصفهان) افزود: از خبرگزاری ایرنا بعنوان پل ارتباطی۹۰ ساله بین حاکمیت و مردم بیش از سایر رسانهها انتظار میرود که همچنان به اطلاع رسانی صحیح خود پایبند باشد.
وی افزود: بر اساس آموزههای دینی، اکتفا کردن رسانهها به شنیدهها در مقام تبیین رُخداهای مختلف کافی نیست بلکه در این حوزه باید به مرحله یقین رسید.
آیتالله طباطبایینژاد اضافه کرد: پذیرش بدون تحقیق اخباری که از سوی افراد مختلف به گوش میرسد عقلانی نیست، همانطور که آموزههای قرآنی نیز این مساله را گوشزد کرده است.
امام جمعه اصفهان افزود: خبرنگاری رسالت بسیار دشوار و حساس است که میتواند به تزریق امید و آرامش در جامعه یا هرج و مرج منتهی شود.
نماینده ولی فقیه در اصفهان ادامه داد: در ارزشگذاری رسانهها، تمرکز بر شُمار تولیدات خبری کافی نیست بلکه برخورداری از شاخصههای صداقت و امانتداری، یک رسانه را متمایز می کند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از نزاعها و جنگها در گستره جهان بدنبال انتشار اخبار غیرواقعی و غیرحرفهای رقم خورده است.
آیت الله طباطبایینژاد، پرهیز از درج شتابزده اخبار مبهم و مشکوک را ضروری دانست و افزود: رسانهها باید با حساسیت و دقت به تکمیل اطلاعات و جزییات شنیدههای خود بپردازند و از صحت و سقم آن مطلع شوند.
امام جمعه اصفهان تاکید کرد: در شرایط امروز ماهیت اخبار باید سودمند، امیدآفرین و مسرتبخش باشد.
آیت الله طباطبایینژاد در پایان با اشاره به ۹۰ سالگی فعالیت ایرنا از تلاش خبرنگاران و کارکنان نمایندگی خبرگزاری رسمی کشور قدردانی کرد.
در ابتدای این دیدار نیز سرپرست خبرگزاری ایرنا اصفهان با ارائه گزارشی از جریان اطلاعرسانی این رسانه در سطح استان گفت: ایرنا در همه مراحل کاری خود بر مدار «صداقت رسانهای» حرکت کرده و شعار «سرعت، صحت و دقت» را در دستور کار خود قرار داده است.
محمد جهانگیریان با بیاناینکه تهیه اخبار از منبع موثق در راس سیاستهای ایرناست، افزود: ایرنا بعنوان خبرگزاری رسمی کشور میکوشد در کنار اطلاع رسانی دستاوردهای دولت در استان؛ خدمات همه ارکان نظام اسلامی از جمله دستگاه قضایی، نمایندگان مجلس و نهادهای انتظامی و نظامی را نیز منعکس کند.
به گزارش ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی، امسال وارد ۹۰ سالگی خود شد و اینک ۹ دهه از فعالیت آن بعنوان یگانه رسانه رسمی کشور میگذرد.
آغاز کار این رسانه در سال ۱۳۱۳ با عنوان «آژانس خبری پارس» بود؛ در سال ۱۳۴۲ آژانس پارس به خبرگزاری پارس با نام اختصاری «پانا» (PANA) تغییر یافت.
سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ۱۳۶۰ با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به «جمهوری اسلامی» با نام اختصاری «ایرنا» (IRNA) تغییر پیدا کرد و فصل تازه ای در فعالیتهای این رسانه گشوده شد.
نام اختصاری ایرنا برگرفته از حروف نخست عبارت «Islamic Republic News Agency» است.
اخبار نمایندگی ایرنا در استان اصفهان را اینجا بخوانید.
نظر شما