به گزارش روابط عمومی ایرنا، خدیجه معصومی در دیدار با سرپرست ایرنای آذربایجان غربی و خبرنگاران این مرکز با تبریک ورود ایرنا به ۹۰ سالگی افزود: این خبرگزاری در دایره تکرار حرکت نکرده و با جدیت اقدام به انعکاس خبر کرده است.
وی ادامه داد: همچنین پویایی و ممارست جدی برای پیگیری اخبار و وقایع همواره فصل الخطاب و اولویت این رسانه با قدمت کشور بوده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی دقت و حفظ امانتداری را از دیگر ویژگی های این رسانه دانسته و گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی ضمن بکارگیری دقت در انتشار اخبار و وقایع در امانتداری و حفظ اصل مطلب نیز همواره پیشگام بوده و کارنامه ارزنده ایی دراین زمینه داشته است.
معصومی یادآورشد: پیگیری موضوعات و رصد به موقع وقایع و تلاش در جهت انتقال صحیح اخبار حوزههای مختلف اولویت ایرنا بوده و این خبرگزاری با این شیوه صحیح همواره مرجع خبری قوی برای اقشار مختلف مردم بوده است.
وی اظهار امیدواری کرد با ورود این رسانه با قدمت کشور به ۹۰ سالگی شاهد خروجی های شایسته تری از این رسانه باشیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی با اشاره به جایگاه این رسانه در ترویج فرهنگ کتابخوانی گفت: خبرگزاری ایرنا می تواند نقش موثری در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه ایجاد کند.
معصومی با قدردانی از همکاری و تعامل ایرنای آذربایجان غربی با کتابخانه های عمومی استان و انتشار اخبار و برنامه های مرتبط با کتاب و کتابخوانی بیان کرد: انتظار میرود برای نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و کتاب در جامعه ایرنای آذربایجان غربی همراه این نهاد حرکت کند.
ضرورت به کار گیری شیوههای نوین تولید محتوا در رسانهها
در این دیدار همچنین سرپرست ایرنای آذربایجان غربی با اشاره به جایگاه خبرگزاری جمهوری اسلامی و رسالت آن گفت: این رسانه اعلام آمادگی می کند در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و همچنین نهادینه سازی رغبت به کتاب و کتابخوانی در بین اقشار مختلف جامعه به شیوه های مختلف و در قالب های گزارش، مصاحبه و فیلم اخبار این مجموعه را منتشر کرده و تولیدات فاخری داشته باشد.
شاهین سپهراد ادامه داد: بکار گیری شیوههای نوین و به تصویر کشیدن نحوه برخورداری مناطق محروم و کم برخوردار از کتاب توسط خودروهای سیار حامل کتاب می تواند تاثیر مثبتی بر مخاطبان داشته باشد.
وی تاکید کرد: برای انعکاس اخبار مربوط به کتاب و کتابخوانی باید از وضعیت کلیشهای خارج شده و از قالبهای دیگری نظیر تولید محتوای چند رسانهای در کنار گزارش ها و خبرهای مکتوب استفاده کرد.
داشتن نگاه توسعه گرا برای توسعه استان، ظرفیت های توسعه استان همانند مرز، رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران و زمینه سازی برای رونق صنعت گردشگری از دیگر مباحثی بود که در این دیدار مورد گفت و گو قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت نمود. پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند.
در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد. اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.
سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA) » تغییرنام داد و فصل تازه ای در فعالیت های این رسانه گشوده شد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی رسانه ای شناخته شده به شمار می رود و به عنوان بنگاه خبری مادر و ارگان رسمی دولت جمهوری اسلامی، مورد توجه دیگر بنگاه های خبری جهان قرار دارد.
اخبار نمایندگی ایرنا در استان آذربایجان غربی را اینجا بخوانید.
نظر شما